bilde

Woops! Her gikk det visst galt.

Hvis du prøvde å gi en gave til Tro & Medier har det skjedd en liten feil og gaven ble ikke gitt. For å komme tilbake til gavesiden kan du trykke her.

Hvis du avsluttet prosessen har du kommet til rett plass.

Uansett ønsker vi deg en velsignet dag videre.

Hvem er Tro & Medier?

Tro & Medier jobber innenfor tre hovedområder, samtidig som vi ønsker å være et knutepunkt for kristne medier. Les mer om dette under. 

Ønsker du å bli enda bedre kjent med oss, kan du følge vårt nyhetsbrev som vi sender ut annenhver uke. I tillegg er du hjertelig velkommen til å bli med på en bønnedugnad. Hver uke sender vi ut en mail med bønnemner hvor vi ber for mediene i Norge. 

Fire ganger i året gir vi ut bladet På bølgelengde. Her går vi i dybden på ulike temaer. Bladet er gratis og du kan sende oss en mail på post@troogmedier.no med navn og adresse, så sender vi deg det neste bladet. 

Bevisste medievalg

Mediene omgir oss og påvirker oss. Tro & Medier vil oppmuntre til å bruke mediene på en god måte; til å følge Jesus i en hverdag full av skjermer. Vi vil hjelpe til gode valg!

Dialog med mediene

Tro & Medier jobber hele tiden for å ha en god dialog med mediene. Gjennom programreaksjoner, medieanalyser og møter med mediene ønsker vi å bidra til at mediene får økt kunnskap om og forståelse for kristen tro.

Misjon i mediene

Tro & Medier vil gjøre Jesus synlig gjennom mediemisjon. Medieteknologien gir oss nye og spennende muligheter, og vi ønsker – sammen med kristen-Norge – å nå ut til alle med evangeliet om Jesus.

Knutepunkt – enhet i Kristus

Tro & Medier ønsker å føre medieaktører sammen, i enhet, til samarbeid og heiarop. Når Jesus ber om enhet blant Guds barn i Joh 17, sier han at vi skal være ett – for at verden skal tro. Den enheten vil vi jobbe for i mediene! 

Knutepunkt – enhet i Kristus

Tro & Medier ønsker å føre medieaktører sammen, i enhet, til samarbeid og heiarop. Når Jesus ber om enhet blant Guds barn i Joh 17, sier han at vi skal være ett – for at verden skal tro. Den enheten vil vi jobbe for i mediene! 

Ta 5 minutter

Mediene er en av de virkelig store påvirkiningkildene i vårt samfunn – på godt og vondt. Vi vil at Gud skal prege hjertene, både hos medieaktørene og hos mediebrukeren.

Da trenger vi å be!

Skriv deg opp her for å motta vårt ukentlige bønnebrev

[caldera_form id=”CF5be049c798e0b”]

Jeg vil bli Mediepartner

Ved å krysse av under godtar du Tro & Mediers personvernerklæring

3 + 6 =

Programreaksjon

Tro & Medier trenger dine innspill.
Du er våre øyne og ører. Dine programreaksjoner hjelper oss i vår kontakt med mediene.

Vær gjerne konkret i dine tilbakemeldinger. For eksempel kanal, program, klokkeslett og hendelse.

[caldera_form id=”CF5be0516839320″]

Ved å krysse av under godtar du at vi registrerer programreaksjonen din i hendhold til personvernerklæringen til Tro & Medier.

8 + 15 =

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev