bilde

På FEBs konferanse (Fellowship of European Broadcasters) i London 21.mars, ble prisen Bridgebuilder Award tildelt Geir Magnus Nyborg. Han er den 12. i rekken som mottar denne utmerkelsen som første gang ble utdelt i 1998.

Bridgebuilder Award går til en person som på en særlig måte har bidratt til å bygge broer både innad i kirken og eksternt, på verdensbasis.

– Geir Magnus Nyborg har gjort dette mellom kirker i Europa og i Nord- og Sør-Amerika. Han har bidratt til å utvide FEBs kontaktnett både i EU og European Parliament. I tillegg har han satt FEB i kontakt med en rekke evangelikale og økumeniske grupperinger i Europa. Geir Magnus er i sannhet en verdig mottaker av Bridgebuilder Award. Han har i mange år vært en brobygger på verdensbasis, sa Thomas Harvey, leder for FEB.

Geir Magnus takket varmt for utmerkelsen og understreket betydningen av å bygge broer:

– Norge er et fjordland med broer overalt. Broer som forbinder mennesker, arbeidsliv og drømmer. Det er lett for oss å gripe bildet av Jesus som bygger en bro, fra himmel til jord. Og gjennom alle tider har hans menighet bygget nye broer, for å binde folk og nasjoner sammen.

Vi som jobber innen mediene ser dette som vårt spesifikke kall. Broen har mange navn: kortbølge, FM, DAB, tv og internett. Ordet er det samme, men mediet endrer seg. For meg har det vært en stor glede å være med på dette eventyret. Min rolle har vært å koble ulike mennesker og tjenester, i mitt hjemland Norge, i Europa, USA og Latin-Amerika. Det er en ære og velsignelse for meg å motta årets Bridgebuilder Award. Takk til mine venner og brødre og søstre i FEB for muligheten til å tjene sammen med dere i mange år, uttrykte Geir Magnus Nyborg i sin takketale.

 

Last ned bilde av Geir Magnus Nyborg

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This