bilde

Her er vinneren av Medierosen 2023! 

Tro & Medier gratulerer vinneren av Medierosen 2023 Alle tiders sanger  NRK.

Etter to uker med avstemning på seks flotte kandidater, fikk programmet Alle tiders sanger flest stemmer og gikk dermed til topps. Tro & Medier ønsker å heie frem det gode i mediene, og har siden 2005 delt ut prisen Medierosen hvert år til en medieaktør som bidrar til gode verdier og/eller kristen tro i mediene.

Daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland, gleder seg til å dele ut prisen i høst, og berømmer vinneren.

Foto: TV Inter

– Det er ingen tvil om at Alle tiders sanger traff en nerve hos folk; det opplevde vi på alle tilbakemeldingene vi fikk. De klarte å kombinere god musikk, godt budskap og sterke historier fra de medvirkende på en måte som berørte. Dette håper vi å få se mer av, sier han.

Vinner av Medierosen 2023, NRK, kommenterer også at publikum satt pris på dette programmet.
– Vi er veldig takknemlige for å motta prisen. Programmet fra Nashville var et fint tilskudd i pinsen, og det er hyggelig at publikum satt pris på tilbudet, sier programinnkjøper i NRK, Fredrik Færden.

Produsent av programmet, TV Inter, var også glad for at Alle tiders sanger gikk til topps i avstemningen.
– Vi gleder oss over at NRK og Alle tiders sanger er stemt frem som vinner av Medierosen. Vi opplever dette som en anerkjennelse av at kristen sang og musikk er noe som engasjerer og skaper begeistring. Dette er også en stor oppmuntring for TV Inter som har produsert programmet i samarbeid med TBN-Nordic, sier Einar Matre, daglig leder i TV Inter.

De andre kandidatene i år var: Camilla Amundsen, Joel Nziza, Demenskoret, Kompani Lauritzen: Tropp 1 og VG/Erlend Ofte Arntsen.

Utdelingen av prisen finner sted i Oslo den 13. september. Det er åpent for påmelding her til å være med på det spennende frokostseminaret hvor utdelingen vil foregå. Her vil også Egil Svartdahl holde seminaret «Kirkens rolle i en hverdag full av skjermer».
Hjertelig velkommen til å være med her!

Om Medierosen

Medierosen er en pris som blir tildelt en person, en redaksjon eller et program som har utmerket seg ved å fremme kristen tro eller gode verdier i mediene.

Vi deler ut Medierosen for å fremme det gode i mediene. Vi vil være gartnere, og dyrke frem godhet, sannhet og tro i mediene. Medierosen setter lys på mange bra folk som bidrar til dette! 

Et kristent vitnesbyrd i en sekulær setting, en nettside som omtaler et kristent arrangement, en musiker eller sanger som fremfører musikk som ærer Jesus, en konto på sosiale medier som bringer positivitet og sannhet, en nyhetsredaksjon som er solide og gjør en grundig jobb. Og så mye mer. Det kan være så mange måter å få frem godhet, sannhet og tro i mediene. Hvert år trenger vi din hjelp til å se det, og tipse oss om kandidater! 

På denne siden kan du lese om kandidatene og avgi din stemme (Kun en stemme per person)! 

Del også med dine venner i sosiale medier, så vi kan få så mange stemmer som mulig! La oss vise kandidatene at vi setter pris på at de sprer gode verdier og kristen tro i mediene! 

Prisen ble første gang delt ut høsten 2005 og har blitt delt ut årlig siden 2009. Noen tidligere vinnere er Lisa Børud, Salmer til alle tider (NRK P1), Andreas Håtveit, Sweatshop (Aftenposten), Egil Svartdahl (Reisen hjem), Thor Haavik (Farmen), Salhus kirke og NRK.

 

I 2021 gikk Medierosen til Thor Haavik for hans tydelige kristne vitnesbyrd i serien Farmen på TV2. 

I 2022 gikk Medierosen til NRK og Salhus menighet for de flotte påskegudstjenestene de sendte påsken 2022. 

Medierosen deles ut av Tro & Medier.
Kontakt oss på post@troogmedier eller på 56 31 40 50

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This