Thor Haavik i ny serie om Jesu oppstandelse

Jesu død og oppstandelse er det mest rystende og frigjørende verden har opplevd. Veien er åpnet til Gud og hans rike! Døden er overvunnet! Men som vi alle er klar over, er det ikke alle som tror på disse gode nyhetene.

Nå vil vi nå ut til mennesker med sannheten om Jesu oppstandelse. I samarbeid med Farmen-presten Thor Haavik ønsker vi å lage en miniserie som forklarer dette overnaturlige fenomenet og denne historiske hendelsen på en god måte.

Thor har skrevet masteroppgave om temaet, og vil med sin naturlige og flotte formidlingsevne forklare gode grunner for å tro på oppstandelsen.

I en innsamlingskampanje har vi samlet inn over 200 ooo kroner, noe som er helt fantastisk!!! Vi er så takknemlige for alle som har vært med å gi for at denne serien skal bli virkelighet! Vi gleder oss til å komme i gang i samarbeid med Thor Haavik! 

Les hva Thor selv skriver om journalisten Lee Strobel, og hvordan en kritisk granskning av oppstandelsen førte Strobel til tro:

En varm sommerdag på hytten i 2012, jeg hadde vært kristen i litt over et år, og kom over historien til Lee Strobel. Hans kone hadde nylig blitt en kristen, og han var en ateistisk journalist som ønsket å vise henne at troen var grunnløs. Hvilken bedre måte kunne det vises på, enn ved at Jesu oppstandelse var usann? Han startet derfor å granske det man historisk kunne vite rundt den såkalte ‘oppstandelsen’. Det han fant ut, fasinerte meg: Han kom frem til at det man historisk kunne vite etter Jesu død, langt mer pekte i retning av at han hadde stått opp igjen, enn at han ikke hadde det. Så overbevisende var det for Strobel at han selv valgte å bli en Jesus-troende.  

Thor Haavik i sin masteroppgave om Jesu oppstandelse 

Dette ønsker vi at skal skje i menneskers liv også i Norge i dag!

Ikke minst ønsker vi å nå ut til alle de tusen som følger Thor i sosiale medier, og som selv ikke har en kristen tro. Gjennom sin deltakelse på Farmen på TV 2, vant Thor alles hjerter. Med sitt tydelige vitnesbyrd og vinnende vesen, ble dører åpnet for vakre glimt av Gud i beste sendetid. 

Profesjonell produksjon

Vi har fått med TV Inter som produksjonsselskap. De har mange års erfaring med å formidle tro på TV 2 og NRK gjennom svært gode produksjoner (for eksempel «Reisen hjem», «TV-pastoren», «Fride på skipet», «Tårnagentene») 

Tilgjengelig for alle

Miniserien vil bli publisert i Thors kanaler i sosiale medier – det er kanskje det viktigste stedet for å nå ut til mennesker med budskapet på. I tillegg vil vi bruke serien aktivt i vårt omGud.net-arbeid, som en såkalt “stepping stone” for å lede søkende mennesker til tro. For det tredje vil serien også legges ut på den kristne TV-kanalen TBN Nordic, som Tro & Medier er blitt med i. Denne kanalen har som mål å være en Paulus på Areopagos til vår tids mennesker. 

Kvalitet koster

Hele prosjektet er budsjettert til 375 000 kr. Arbeidstid for Thor, ansatte i Tro & Medier og noe arbeidstid for TV Inter er ikke regnet inn og finansieres på andre måter. Hvis vi lykkes med dette prosjektet, og erfaringene er så gode som vi håper, er vårt håp og drøm at vi kan bidra til å sette en ny standard for kristen-tv. Vi ønsker at verdens viktigste budskap skal ha et språk og form som gjør oss stolte, både av budskapet og av innpakningen. 

Vil du være med på dette?

Vi tror at den historiske troverdigheten i Jesu oppstandelse kan føre selv den største skeptiker til tro! 

Tro & Medier vil gjerne ha deg med i prosjektet! Ved å bidra økonomisk kan du være med på å gjøre denne produksjonen mulig.

Gi en gave her

Vipps: 55256
Kontonummer: 3000.14.66824

Merk beløpet med: Oppstandelsen

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nysgjerrig?

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This