bilde

Ukas ros går til kinoaktuelle “I Still Believe”

Filmen «I Still Believe» er et romantisk drama som speiler unge,
kristnes hverdag, liv og kamper på en troverdig måte! Det fortjener ros!

Foto: Filmweb.no

Ukas ros er denne uka skrevet av Ann-Christin Østerberg i Damaris Norge. 

Filmen er basert på den sanne historien om den amerikanske kristne låtskriveren og artisten Jeremy Camp og hans første kone Melissa Lynn Henning-Camp. En historie om ung kjærlighet og tro som settes på hard prøve. 

Det er kristne ungdommers hverdag som danner et naturlig bakteppe for filmen. Det ser vi i alt fra «bibelgruppe på tirsdag» lapp på døra til delaktighet i lovsang og bønn, og i samtaler med familie og venner. Det gir et innblikk i en hverdag som en sjeldent ser i dagens filmverden. Det bidrar til å formidle et viktig mangfold, uavhengig av hva man måtte mene om filmens kvalitet og budskap. 

Filmen har fått blandede kritikker, men de positive tilbakemeldingene går særlig på hvordan den formidler en sann og ekte historie om to menneskers livskamp og troskamp når livet ikke ble som de trodde. Den går inn i vanskelige spørsmål og gir ansikt til mange troende som står midt i den samme kampen; En tro gjennom lidelse, en tro på Gud, også når bønnesvarene uteblir. 

Erwinbrødrene som står bak filmen, skal også ha ros for å ha fått med seg kjente navn som KJ Apa fra den populære Netflix serien Riverdale og Britt Robetson fra Girlboss. Et godt valg, i alle fall med tanke på ungdom som målgruppe. 

En fun fact for Riverdal fans er at når KJ Apa ble spurt om hva som gjorde at han takket ja til akkurat denne filmrollen, var det bl.a. fordi han i denne filmen slapp å kaste skjorta! Det er jo også sjeldent vare i dagens film og serieunivers! 

På snakkomtro.no kan du finne en samtaleguide og en podkastepisode der Kjetil Fyllingen har en samtale med Lars Dahle om filmen. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This