Takk for din gave!

Jeg vil takke deg for din gave til Tro & Medier. Det er takket være støttespillere som deg at vi kan fortsette å jobbe for å spre Guds sannhet gjennom mediene. Ditt bidrag går direkte til å investere inn i at generasjon etter generasjon skal bli fylt med disse sannhetene og at de blir invitert til et liv i etterfølgelse av Ham som elsker de så høyt at han ga sitt eget liv for dem. 

La meg gi deg noen glimt av hva vi har gjort den siste tiden: 

Det ene er at vi har ansatt Kristine Omdal i stilling som rådgiver i HeltFri.net. Vi opplever at det er økende grad av jenter som trenger veiledning og medvandring i møte med porno og seksualitet. Det kan ikke Alexis og Marcus gjøre, de som jobber i HeltFri fra før. Derfor er det utrolig godt å ha fått Kristine med på laget fra august. Dette er foreløpig en prosjektstilling ut året, men vi jobber med å finansiere den videre, noe vi har stor tro på. 

Et annet spennende glimt. Alexis Lundh har vært nede på kontoret her i Kristiansand og gjennomført en av fem podkastepisoder i en serie der mennesker forteller sine historier rundt det som handler om identitet, kropp og seksualitet. Nylig intervjuet han en ung kvinne som i flere år gikk på kjønnskorrigerende behandling, men som ble kristen og nå har begynt å både omfavne og leve i tråd med den kroppen Gud har skapt henne med, som en kvinne. Denne podkastserien håper vi vil berøre mennesker og hjelpe dem til å se at det finnes noe større, rikere og mer frigjørende enn å følge sine egne følelser. 

Dette er bare noen glimt, men viser likevel noe av hvor vårt fokus ligger og hvilke prioriteringer og investeringer vi gjør med gavene vi får inn. Tusen takk for at du gjør dette mulig!   

Jarle Haugland
daglig leder