Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Hvordan jobber vi?

Tro & Medier arbeider på flere ulike måter. Med din støtte besøker vi menigheter med seminarer, taler og kurs. Vi deltar i den offentlige debatten gjennom våre mediekommentarer og søker å ære gode bidrag i mediene med Ukas ros og vår årlige pris Medierosen. Vi driver mediemisjon gjennom nettkurs og podkaster. Vi møter tusenvis av ungdom hvert år gjennom våre holdningsskapende seminar og besøk på skoler og hos konfirmanter. Vi får på forskjellige måter til samarbeid mellom kristne medieaktører.

 

omGud.net

OmGud.net

omGud.net leder søkende mennesker på nett til tro på Jesus og inn i et lokalt kristent fellesskap. omGud.net tilbyr gratis nettkurs og veiledning om kristen tro. Mammashjerte og Preach! er en del av omGud.net.

Mammashjerte

Mammashjerte

Et mammaforum med ærlig snakk om livet på Snapchat og med podkast.

Preach

Preach

Preach! Vil formidle sannheter som gjør at mennesker blir satt fri. Målgruppe er 18-25 år, men har innhold som er relevant for mange andre aldersgrupper. Videoer, podkaster og bok.

HeltFri.net

Heltfri.net

Foredrag og veiledning om seksualitet, identitet og kjønn.

Medierosen

Medierosen

Medierosen er en pris som deles ut til en person, redaksjon eller et program som har utmerket seg ved å fremme kristen tro eller gode verdier i mediene.

Mediestipendet

Mediestipend

Utdeles en gang i året og har som hensikt å dyktiggjøre kristne mediearbeidere og gi støtte til bruk av mediene i evangeliets tjeneste.

Mediekommentaren

Mediekommentaren

Tekster som analyserer aktuelle tema i vår mediehverdag.

MELT

MELT

Nettverk som vil samle, inspirere og utruste menigheter og enkeltkristne til å bruke mediene til å dele Guds rike. Arrangerer årlig MELT-konferanse i Oslo. Tro & Medier er arrangør sammen med TV Inter.

Skjermfri

Skjermfri

Utfordrer mennesker til en livsstil med flere skjermfrie soner og perioder. Arrangerer Skjermfri uke en gang i året.

Ukas ros

Ukas ros

Bla i arkivet for Ukas ros, der vi roser gode innslag i mediene.

Bønn for mediene

Bønn for mediene

Vi ber for mediene fordi vi tror på Guds kraft i bønn! Hver uke sender vi ut bønnebrev, og en gang i året inviterer vi til å bli med på nasjonal bønnedag for mediene.

Årsmelding

Årsmelding

Last ned Tro & Medier sin siste årsmelding.