Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

9 gode grunner til at din menigheten bør vurdere å tilby nettkurs

av | 15. mar, 2017 | Nyheter

Nettkurs for å nå nye mennesker

Et nettkurs kan introdusere mennesker til kristen tro og til det kristne fellesskapet i forsamlingen. Derfor bør det å tilby nettkurs være en del av satsningen for å nå nye mennesker i lokalmiljøet.

Lurer du på hvordan din menighet bør gå frem for å få dette til?

Da er det bare å ta kontakt, så tar vi en prat!

Her er 9 grunner til at din menighet bør vurdere å tilby et nettkurs:

 

1. Enkelt å presentere det en brenner for på en strukturert måte

I et nettkurs kan dere gjennom tekst, bilder, lyd og video presentere trosgrunnlaget og identiteten til menigheten på en lett tilgjengelig og fengende måte.

2. Lave kostnader

Å arrangere fysiske kurs (for eksempel Alpha-kurs) koster både tid og penger. Et nettkurs blir laget en gang, og så kan det brukes 1000 ganger uten at det koster mer. Prisen for å lage et nettkurs trenger heller ikke å være spesielt høy. Familie & Medier tibyr dere å bruke nettkurs-plattformen Codex gratis, som er utviklet av Jesus.net. Vi kan også være med å produsere selve kurset.

3. Gratis for de som vil delta

Noen nettkurs koster penger, men via plattformen til omGud.net er alle kurs gratis.

4. Lav terskel for å melde seg på

Et nettkurs er åpent for hvem som helst fra hvor som helst. Det kan være utfordrende og vanskelig å ta turen innom et møte i menigheten, men ingen “ser deg” dersom du melder deg på et nettkurs.

5. Lav terskel for dialog

Via vår nettkurs-plattform er det lett å legge til rette for en dialog mellom deltakeren og det vi kaller for en e-coach. Det er også mulig å lage kurs uten e-coach, men vi vil sterkt anbefale å legge til rette for en digital samtale.

6. Deltakerne på kurset kan gå gjennom innholdet i sitt eget tempo

Nettkurset fungerer på alle typer skjermer, derfor kan deltakeren jobbe seg gjennom innholdet når og hvor det passer best.

7. Enkelt å reklamere for i sosiale medier og med adwords

Et nettkurs er det enkelt å reklamere for via kanaler som Facebook og Google adwords. Vi har et “Google grant” som vi kan bruke på annonser på Google i lokalområdet rundt menigheten. Annonser via Facebook er rimelig og når mange.

8. Lekendelett for deltakere å dele med sine nettverk

Er deltakeren fornøyd med nettkurset er det enkelt å dele og invitere venner til å bli med på kurset.

9. Et nettkurs kan fungere som en rekrutteringsplattform for nye medlemmer

Ved endt kurs vil det være naturlig å komme med en sterk oppfordring til å ta neste steg inn i forsamlingen. Enten til å bli med i en cellegruppe / bibelgruppe eller et eget arrangement for nye medlemmer.

Hva nå?

Har du ikke testet nettkurs-plattformen vår kan du melde deg på et kurs på kurs.omgud.net.

Kanskje du sitter med spørsmål om hvordan dere skal gå frem for å lage et nettkurs?

Kanskje du har en innvending om at det vil være alt for tidkrevende å lage et nettkurs?

Uansett vil jeg utfordre deg til å ta kontakt med meg via kjetil@fom.no eller på telefon 976 76 363.

Da kan vi ta en prat om dette, og se om det er mulig å få på plass et nettkurs for din menighet.

#

Siste innlegg

$
La det bli lyd i sommer!

La det bli lyd i sommer!

Her er noen av grunnene til at jeg liker å jobbe med lyd (aka podkast).   Er du glad i lyd? Det er jeg. Gode lydminner fra oppveksten  Jeg er så...

Med blikket på skjermen

Med blikket på skjermen

Pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli er sikker på at Paulus ville reagert på vår mobilbruk om han skrev brev til menighetene i dag.   

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$