Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Disse fikk Tro & Mediers mediestipend i 2024 

Foto: Fra Commander Frank

av | 18. jun, 2024 | Nyheter

Nå er søknadene til Tro & Mediers mediestipend behandlet i styret og av 15 søknader, ble disse tre tildelt produksjonsstipend: Kjetil Haugland, Ole-André Rønneberg og Norea Mediemisjon. 

Levende tro

 Kjetil Haugland, for produksjon av nye filmer til prosjektet Levende tro. Her deler mennesker sine vitnesbyrd, der ønsket er å «gi et digitalt uttrykk for kristnes møter med Jesus», som Kjetil selv uttrykker det.  

– Jeg er utrolig takknemlig for å motta et produksjonsstipend til prosjektet Levende tro. Jesus er den samme i dag, og mennesker opplever å få et nytt liv i møte med Han. Dette gjør det mulig at prosjektet kan videreutvikles og jeg kan jobbe mer strategisk for å nå lenger ut. Gjennom digitale vitnesbyrd kan dette være et verktøy til å spre troshistorier på en effektiv og relevant måte, sier Kjetil.  

Han uttrykker at det betyr mye at Tro & Medier går god for prosjektet, og opplever dette som en bekreftelse fra Gud på at dette er noe han skal bruke tid på. 

– Stipendet gjør det mulig å lage enda bedre kvalitetsmessige videoer og innhold. Det gir meg også muligheten til å kunne kjøpe annonseplass på sosiale medier, slik at videoene kan få et enda større nedslagsfelt. 

Kommandør Frank

Ole–André Rønneberg, for produksjon av filmen «Kommandør Frank»

– Det er utrolig fint å motta dette stipendet, sier Ole-André.

– Mediebransjen har så stor innflytelse på samfunnet og menneskers liv, og det er så viktig at vi har flere av Jesu disipler i bransjen.

Han forteller at prosjektet Kommandør Frank er en komedie om utenforskap.

– Det største målet for meg er å gi håp til folk gjennom filmen. Og å vise at vi klarer mer enn vi tror når vi tar ett steg om gangen. Stipendet kom på et tidspunkt der jeg trengte det mest, avslutter Ole–André.

Arven etter Adam

I tillegg til disse to, fikk også Norea Mediemisjon mediestipend for å dubbe animasjonsserien «Arven etter Adam» til norsk. Vi hadde innsamling til dette prosjektet i januar, og i tillegg til det vi fikk inn der, gikk også deler av mediestipendet til å gjennomføre dette. Her er hva vi skrev om prosjektet i januar. 

Du kan lese mer om Kjetil og Ole-André i neste utgave av På Bølgelengde, som du kan registrere deg her for å motta gratis.
Vi ønsker både Kjetil Haugland, Ole-André Rønningen og Norea Mediemisjon lykke til og Guds rike velsignelse med prosjektene!  

Bli med i arbeidet
Ønsker du å bli fast giver til mediestipendet, og på den måten strategisk prege mediehverdagen, kan du opprette en giveravtale her.

Arkiv for Nyheter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å motta:
Personvernerklæring
=
#

Siste innlegg

$
Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$