Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Gave Kampanje

av | 13. okt, 2023 | Nyheter

Vi syns Jesus burde være mer synlig i julen! Er du enig? 

Julehøytiden er for mange en koselig tid. Familie, julekaker og tente lys. Til og med ikke-kristne kan smile til historien om den lille babyen som ble født i en stall.  

Men hvis vi ser litt nærmere på historien, tror jeg stemningen er en annen. For i en annen dimensjon, hos makter og åndskrefter, hos ondskapens åndehær i himmelrommet, tror jeg det dirret av sinne og frykt. Nå hadde Gud satt i gang sin redningsaksjon. Nå skulle synden sones, menneskene skulle settes i frihet, djevelen skulle overvinnes. Det dirret av frykt hos demonene. Og det dirret av forventning og glede hos englene. «I dag er det født dere en frelser!», jublet engelen. Det finnes håp! Det finnes frihet! Gud er kommet nær! 

Dette forteller at julen er umistelig – og at vi må bringe jubelropet fra englene videre!

Vi lever i en viktig brytningstid, der Norge er blitt et etterkristent land. Det er ikke lenger en selvfølge i vårt samfunn at julen er en kristen høytid. Hva er løsningen? Jo, at vi, Guds folk, aktivt, kreativt og frimodig bruker alle mulighetene som finnes i mediene til å fortelle Norges befolkning at frelseren er født! 

Bli med og bring dette jubelropet videre sammen med oss! Bli med og gjør Jesus synlig i julen! 

Vi er i kontakt med NRK Super og har utfordret dem til å la det kristne julebudskapet være synlig i deres sendeskjema. Men jeg tror faktisk at det finnes andre ting som er enda mer strategiske. Som Tro & Mediers mediestipend. Her deler vi ut midler, spesielt rettet mot nye mennesker og nye generasjoner, så gode prosjekter som bringer Jesus ut i mediene kan se dagens lys.  

Vi har budsjettert med 200 000 kr i mediestipend for 2024. Kan du være med på å finansiere dette? Slik kan du bidra til å prege medielandskapet – ikke bare til jul, men hele året – med Jesus Kristus, verdens frelser. Hvis 400 gir 500 kr hver, er vi i mål med dette. Og om det skulle komme inn mer, vil vi bruke det på andre viktige satsinger for å gjøre Jesus synlig i mediene.

 

Din gave bidrar til å gjøre Jesus synlig i julen. Du kan være med på å sette Jesus i hovedrollen i sin høytid. Tusen takk for din gave! 

#

Siste innlegg

$
La det bli lyd i sommer!

La det bli lyd i sommer!

Her er noen av grunnene til at jeg liker å jobbe med lyd (aka podkast).   Er du glad i lyd? Det er jeg. Gode lydminner fra oppveksten  Jeg er så...

Med blikket på skjermen

Med blikket på skjermen

Pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli er sikker på at Paulus ville reagert på vår mobilbruk om han skrev brev til menighetene i dag.   

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$