Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Vi kommer gjerne dit du er! 


Vi i Tro & Medier er ofte ute på besøk hos menigheter og organisasjoner for å undervise, inspirere og oppmuntre alle kristne til god og fruktbar bruk av mediene. Ønsker du også besøk av noen fra Tro & Medier, er det bare å ta kontakt. 

Vi kan bidra med andakt, tale, medieseminar for ulike aldersgrupper og om ulike tema – og deler gjerne litt av vårt engasjement for Tro & Mediers arbeid for å gi mennesker et møte med Jesus i mediene! 

Vi har hatt taler og seminar om blant annet følgende: 

  • Å leve for Gud i en digital tid – fem tips til bevisst mediebruk 
  • Å følge Jesus i en verden full av skjermer
  • Syv tips til medieforeldre
  • Sosiale medier – underholdning, selvbekreftelse eller misjonsmark?
  • HeltFri.net-seminar
  • omGud.net-seminar 

Så er vi også fleksible og kan tilpasse tematikk ut fra deres behov. 

Et seminar fra Tro & Medier koster i utgangspunktet 5000 kr, pluss reise, kost og losji. Dette er kostpris for å dekke forberedelse, administrasjon og selve seminaret. Om dette er noe høy kostnad for din sammenheng, ta likevel kontakt, så kan vi forsøke å finne en løsning. For taler på møter eller gudstjenester tar vi enten et honorar på 3000 kr eller ber om kollekt. Reise, kost og losji kommer i tillegg. Undervisning på skoler har egne takster.

Kontakt oss, så lager vi en avtale som passer alle.

Vi ser fram til å høre fra deg! 

Alexis Lundh med Heltfri-seminar under Get Focused et tidligere år.

Alexis Lundh med Heltfri-seminar under Get Focused et tidligere år.

#

Siste innlegg

$
Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

#
$