På NRK i pinsa: Stjernespekket kristen allsang

av | 24. mai, 2023 | Nyheter

På NRK i pinsa: Stjernespekket kristen allsang

av mai 24, 2023

Pinsepastor Egil Svartdahl og 35 kjente, kristne artister har spilt inn tv-program i USA skriver Avisen Dagen.

På søndag denne pinsehelgen kan du se første episode av programmet som ble spilt inn i Nashville, Tennessee i høst. NRK sier de vil se an hvordan den første episoden blir tatt i mot før de eventuelt tar inn flere.

I programmet møter Egil Svartdahl flere svenske og norske artister som synger kjente kristne sanger sammen og forteller om sin tro.

Programmet heter Alle Tiders Sanger og er produsert av det norske, kristne produksjonsselskapet TV-Inter og den svenske kanalen TBN Nordic.

Her kan du lese hele artikkelen i avisen Dagen. 

Avisen Dagen forteller at artistene betalte for egen reise og ikke tok betalt for å være med i programmet.

– Det er en drøm som ble virkelighet. De involverte kalte det en uke med livsnære samtaler og gudsnære opplevelser. Det kan jeg trygt skrive under på, sier Egil Svartdahl til avisen Dagen. Han gjorde dybdeintervjuer med alle de 35 artistene.

Blant artistene fra Norge er Solveig Leithaug og Lewi Bergrud. Sistnevnte sier til avisen:

– Jeg har stor respekt for alle kristne tv-kanaler, men du når mange flere gjennom for eksempel NRK. Etter at jeg sang «Sjelen Den Trenger Til Hvile» på Beat for Beat, ringte telefonen i flere uker fra folk som takket og sa de hadde fått troen tilbake. Derfor er det strålende at dette programmet kommer på NRK.

Vi oppfordrer til å se programmet og til å gi positiv tilbakemelding til NRK dersom programmet faller i smak! 

Foto: TV Inter
Lewi Bergerud er en av de kristne artistene som deltar i Alle Tiders Sanger som sendes på NRK TV på søndag i pinsen. I bakgrunnen ser vi også Solveig Leithaug, som også deltar. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$