Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Tro & Medier lanserer ny podkastserie: «Kristen på TV»

Foto: Tro & Medier

av | 3. jul, 2024 | Nyheter

I sommer lanserer Tro & Medier en ny og inspirerende podkastserie kalt «Kristen på TV»

Målet med podkasten «Kristen på TV» er å utruste og inspirere kristne til å holde troen levende, uansett hvor skarpt rampelyset er eller hvor intenst blitzregnet faller. 

Podkasten, som ledes av Kjetil Fyllingen, tar for seg utfordringene og gledene ved å være kristen i rampelyset. Serien skal utforske hvordan troen kan skinne sterkt, selv når en er på nasjonal TV! 

– De siste årene har det vært flere kristne med i ulike realityprogram, som har gjort en veldig bra jobb med å synliggjøre kristen tro i beste sendetid. Dette vil vi gjerne se mer av, sier Jarle Haugland i Tro & Medier.  

Hva kan vi lære av kristne på TV? 

I denne første sesongen av podkasten møter vi kristne som har tatt steget inn i populære serier som Farmen, Kompani Lauritzen, og 71 grader nord 

Du vil få høre om hva som har vært mest utfordrende med å delta i slike programmer, og om troen har blitt styrket eller svekket av å delta i reality-TV.

Deltakerne deler av sine erfaringer og gir deg konkrete tips og råd om hvordan du kan forberede deg mentalt, fysisk, og åndelig dersom du noen gang skulle få sjansen til å delta i reality-TV – eller om du bare ønsker å være en tydelig kristen i din hverdag. 

 

I sesong 1 av «Kristen på TV» møter du: 

  • Thor Haavik – Farmen 
  • Vebjørn Selbekk – Farmen Kjendis 
  • Maria Enora Svensen – Kompani Lauritzen 
  • Benjamin Karlsen – 71 grader nord 
  • Asle Haddeland – Kompani Lauritzen 
  • Erlend Indergaard – Farmen 

Første episode, med Thor Haavik, kommer ut 4. juli. Så kommer det nye episoder en gang i uken.  

Du kan følge podkasten gratis via Spotify eller Apple Podcaster.
Du kan også lytte via denne nettsiden:  Kristen på TV • En podkast på Spotify for Podcasters  

Arkiv for Nyheter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å motta:
Personvernerklæring
=
#

Siste innlegg

$
Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$