Ukas ros går til Leif Ingvald Skaug!

av | 15. jun, 2021 | Ukas ros

– «Organisten inviterer» ble et av de varme, friske pustene da mye ellers var preget av frykt og usikkerhet. Skaug samlet en rekke mennesker til digitalt fellesskap, konserter, lovsang og korøvelser. Slik klarte han å bruke musikken og digitale kanaler til å bringe lys inn i en vanskelig tid, sier daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland  

Vi i Tro & Medier vil få frem godhet, sannhet og tro i mediene, og rose personer som gjør dette. Skaug har vist at han er med på å spre disse gode verdiene, og derfor gir vi ham denne ukas ros!  

– Det sies at kriser åpner opp mulighet for nyskaping. Det har vi sett i tilfellet med Leif Ingvald Skaug, og vi er spent på å se om erfaringene kan tas med videre også etter pandemien er over. Hans kreativitet og engasjement er uansett til etterfølgelse for andre, avslutter Haugland.  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$