Ukas ros går til TV2-programmet Familiekoden!

av | 8. feb, 2024 | Ukas ros

Ukas ros går til TV2-programmet Familiekoden!

av feb 8, 2024

Ukas ros går til TV2 for programmet Familiekoden! Her følger vi ni familier og ser de forskjellige stilene familiene har på sin oppdragelse. En kristen familie er med i serien.

Vi mottok en e-post med tips om at denne serien burde få Ukas ros. Det syns vi er veldig fint, at dere som ser på serier, filmer, lytter til podkaster og radio, faktisk tipser oss når dere ser og hører noe som fremmer kristen tro og gode verdier! 

I serien Familiekoden møter vi altså blant andre familien Khurshid fra Vennesla, som er aktive i pinsemenigheten Filadelfia. De er «den kristne familien». I avisen Dagen kan vi lese at de ønsket å være med i programmet da TV2 søkte etter deltakere.

– Det handlet mest om å få lov til å promotere våre verdier. I tillegg var det jo gøy å få være med på et program på TV 2, sier pappa i familien, Rizgar.

– Å være kristen er ikke en konkret familiestil, men TV 2 ønsket å ha oss med nettopp fordi vi er kristne, sier kona Rebekka Khurshid.

– Det ble en god opplevelse for hele familien. Som foreldre blir man mer reflektert når man ser seg selv utenfra, sier hun. 

Ukas ros går altså til TV2 for denne serien, som viser frem en kristen familie på en positiv måte! 

Bilde: Familien Khurshid – «Den kristne familien»
Foto: TV2/Screenshot fra avisen Dagen

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

#
$