Be for mediene

Søndag 27.oktober inviterer vi alle kristne til å være med på en nasjonal bønnedag for mediene. Kan deres fellesskap også be for mediene denne dagen? 

Grunnen til at vi arrangerer dette, er todelt: 

  • Mediene er en samfunnsarena som påvirker oss, enkeltmennesker og samfunn. Holdninger og livssyn preges, forståelsen av rett og galt formes. Og vi som kristne har valget: Å påvirke eller la oss påvirke. Det kristne oppdraget gjør at vi må være på denne arenaen, som lys og salt – for å gi mennesker en mersmak av Jesus! For å kjempe for godhet, sannhet og tro i mediene, så liv og samfunn blir forandret. 
  • Derfor ber vi! Fordi bønnens makt overgår vår forstand. Vi ber til han som «kan gjøre uendelig mye mer enn det vi ber om og forstår» (Ef 3,20). Og han har gitt oss en rekke løfter knyttet til det at Guds folk ber til ham. 

Deres forsamling eller menighet kan velge hvordan dere vil gjøre dette, slik det passer best inn i deres arbeid. Vi vil i god tid før denne søndagen sende ut en digital ressurspakke til dem som har registrert seg på kampanjen. Her vil det være forslag til hvordan dette kan gjennomføres, bønneemner, korte videoklipp som kan brukes både i forkant av kampanjen og på selve bønnedagen.

JA, VI ØNSKER Å BE FOR MEDIENE 27.OKTOBER

9 + 4 =

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Jeg tror på Tro & Medier

Jeg ønsker å synliggjøre Jesus og det han har gjort for oss. I mediene. I alle kanaler. Som styreleder i Tro & Medier opplever jeg at jeg får bidra til nettopp det. Jeg ble en bevisst kristen i april 1971, jeg var fjorten år. På NLM’s påskeleir på Laberget i...

Barna skal være stolt av troen sin

  Av Simen Søvik, 2019 I Filadelfiakirken Oslo har en liten gjeng med dukker tatt ansvar for trosformidlingen til barn. Der produseres det barne-tv til søndagsskolen av høy kvalitet. – Jeg synes det er rørende – det å få lov til å stå i denne tjenesten når jeg...

Mediestipend 2019

Årets mottakere av Tro & Mediers Mediestipend er klare. Med det ønsker vi å bidra til dyktiggjøring av kristne mediearbeidere, og gi støtte til bruk av mediene i evangeliets tjeneste. I år fikk vi inn mange gode søknader til vårt Mediestipend og vi har stor tro på...

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Tegning av kamera

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This