Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser Vårt Land

av | 10. apr, 2015 | Ukas ros

1vart-land-forside«Opptøyene og de merkelige hendelsene rundt korsfestelsen av Jesus fra Nasaret fredag, tok i går en ny, dramatisk vending: Graven de la ham i, er tom», skriver Olav Egil Aune i en av sakene i påske-serien i Vårt Land 1.april.

Sakene er utformet som moderne nyhetssaker, noe som gjør at hendelsene virker nærmere oss i tid. Forsiden av papirutgaven – med en tornekrone med ordet «Dramaet» inni – har også høstet lovord i sosiale medier i påsken.

– Jeg synes Vårt Land denne påsken klarte å aktualisere verdens viktigste budskap på en svært god måte. Forsiden på papiravisen var sterk og vakker, og de konkrete reportasjene de ulike påskedagene gav et nytt lys til påskebudskapet. Vi vil takke Vårt Land for en engasjerende og gjennomarbeidet fremstilling av påskedramaet, for at de holder historien om Jesus levende på denne måten, sier Jarle Haugland i Familie & Medier. 

#

Siste innlegg

$
La det bli lyd i sommer!

La det bli lyd i sommer!

Her er noen av grunnene til at jeg liker å jobbe med lyd (aka podkast).   Er du glad i lyd? Det er jeg. Gode lydminner fra oppveksten  Jeg er så...

Med blikket på skjermen

Med blikket på skjermen

Pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli er sikker på at Paulus ville reagert på vår mobilbruk om han skrev brev til menighetene i dag.   

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$