Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Gud har en bedre historie enn den Pride formidler 

Foto: Unsplash.com 

av | 4. jun, 2024 | Nyheter

Er Bibelens budskap gode nyheter for mennesker som kjenner tiltrekning til samme kjønn, eller for dem som ikke føler seg «hjemme» i sitt biologiske kjønn?   

Pride-måned

Vi er i juni nå, en måned som noen av noen omtales som Pride-måneden – og spørsmålet over aktualiseres gjennom sosiale medier, nyhetsmedier og underholdningsmedier, som preges av regnbueflagget og dens budskap gjennom måneden. Et gjennomgående budskap er at alle må «følge sitt hjerte» og få leve ut sine følelser. Hvordan kan vi formidle Guds gode historie inn i dette samfunnet og i denne tematikken? 

Selv om vi skal møte både tematikken og mennesker med varsomhet og respekt, håper jeg det grunnleggende er en frimodighet på at Bibelen er god, sann og frigjørende for alle mennesker!  

Skapt i Guds bilde

Det er drivkraften i HeltFri, der vi hvert år møter flere tusen ungdommer. Her får unge høre at de er skapt av en Skaper, av en hensikt og med en uendelig verdi. De får høre at det er Gud som definerer dem, ikke deres tanker eller følelser. Og Gud gav dem stempelet: Skapt i Guds bilde, på skremmende underfullt vis og elsket med en evig kjærlighet.  

Guds frigjørende sannhet

Vi trenger å formidle Guds frigjørende sannhet, fylt av kjærlighet, til den neste generasjonen! Mediebudskapene gjør sitt til å dra dem motsatt vei, ikke minst i møte med den seksfargede regnbuens budskap. Når Pride sier «Alt er love», formidler vi at «Gud er kjærlighet» og den eneste som kan gi oss sann frihet. 

Kan dere be for de tre hos oss som jobber i HeltFri: Kristine, Marcus og Alexis? Og for barn og unge, at de må forstå, tro og leve Guds gode historie om identitet, kropp og seksualitet? 

Gi en gave til arbeidet

Kan dere også være med og bære dette arbeidet økonomisk? Behovene er store, og det er sterkt å oppleve mennesker som tar kontakt og søker hjelp hos HeltFri – kanskje for første gang i sitt liv. Din gave gjør dette mulig! Tusen takk for at du er med i arbeidet! 

Tusen takk for din utrolig viktige gave, som du kan gi her! Du kan også Vippse en gave direkte på Vipps nummer 63675.

Arkiv for Nyheter

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Jeg ønsker å motta:
Personvernerklæring
=
#

Siste innlegg

$
#
$