Søk Mediestipendet fra Tro & Medier! Frist 31. mars.

Les mer

Podkastnettverk i januar

av | 13. des, 2023 | Nyheter

Podkastnettverk i januar

av

Tirsdag 9. januar inviterer Tro & Medier og Avisen Dagen til Podkastdag i lokalene til Dagen i Fjøsangerveien 45.

Dette er en samling for de som er med i, eller vil bli en del av, Tro & Medier sitt podkastfellesskap.

Podkastfellesskapet er for alle som ønsker å «formidle en bedre historie» i podkastformat.

Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net, står bak ideen om en nettverkssamling for podkast-skapere. Han forteller at samlingen er for de som er interessert, om de er helt i startgropen med sin podkast, eller om de har lang erfaring.

– Målsettingen med podkastdagen er å løfte blikket, bygge relasjoner, få faglig påfyll og å lære av hverandre, forteller han. 

– Vi startet opp denne gruppen fordi vi har mye å lære av hverandre, og vi ønsker å heie frem de som driver med podkast. Som det står i en av postulatene til Tro & Medier – Oppdraget er for stort til at vi kan være alene, sier Fyllingen. 

Den første podkastdagen ble arrangert 24. november 2022 i Bergen. Da var litt over 20 deltakere samlet. I høst arrangerte vi en samling i Oslo den 26. september. Da var fokus på podkasten «Levende Ords vekst og fall» Fra idé til suksess.

– Vi ser at disse samlingene er med å knytte bånd, og at en kan gjeste hverandre sin podkast. Det er en god måte å nå ut til andre lyttergrupper, sier Kjetil Fyllingen.

Ønsker du å bli en del av Tro & Medier sitt podkastfellesskap? Eller vil du melde deg på Podkastdagen?

Kontakt Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net.

Dagen er sponsor for arrangementet, som er gratis å delta på. Men det er begrenset med plass, så vær snar og meld deg på! 

 

 

Alle foto: Kjetil Fyllingen

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

Jesus synlig i julen

Jesus synlig i julen

Vi ønsker å gjøre Jesus synlig i julen! La mennesker rundt deg få glimt av Jesus gjennom dine sosiale medier denne førjulstida.

Slaveri i Bibelen

Slaveri i Bibelen

Slavehold i bibelsk tid var noe annet enn det vi ofte tenker på i dag når vi tenker på slaveri. Så hva sier egentlig Bibelen om slaveri?

#
$