bilde

Ukas ros går til Martin Lilleberg!

Det er tøft, det er intenst og det er rått. Norges tøffeste har preget skjermene til om lag 370 000 nordmenn denne våren. Blant deltakerne skilte Martin Lilleberg seg ut med sin tydelige tro, råhet og omsorg. Han fortjener Ukas ros for å bringe godhet, sannhet og tro inn på en ellers tøff arena 

En av visjonene og ønskene til Tro & Medier er at Jesus skal gjøres synlig i mediene. Det betyr ikke da nødvendigvis at vi bare skal lage kristne programmer, kristne kanaler og andre kristne plattformer. Det kan vel så gjerne bety at vi ønsker å gi plass til mennesker med en tydelig tro og gode verdier, og føre dem inn i de allmenne mediene. Nettopp dette gjør Martin Lilleberg på en strålende måte i årets sesong av Norges tøffeste. 

– Jeg syns det er kult at han tør å være så tydelig med sin tro i et program der det handler om å være tøffest mulig. Til tider kan jeg oppleve at de som ikke er kristne tenker at vi som er det, er sårbare, svake og litt stakkarslige, sier Jenny Bruvik, i Tro & Medier. 

Kristen og ekstremt tøff

I Norges tøffeste viser Lilleberg at det absolutt ikke er sånn det trenger å være, og at han, vel som de de andre deltakerne, viser seg å være ekstremt tøff. Han klarte å henge i en mast i over ti minutter, dykke dypt etter lodd i iskaldt vann, og han var faktisk raskest til å klatre i en lealaus stige opp en 43 meter høy silo, for å nevne noe. 

Hva ville Jesus gjort? 

– Det vakre i dette, utenom det faktum at han er enestående tydelig om hva han tror på, er at han også viser glimt av sånn jeg tror Jesus hadde oppført seg i liknende situasjoner. Han snakker godt om konkurrentene sine, støtter og heier, og opptrer rett og slett som en skikkelig god mann, som velger å sette Jesus og mennesker først, sier Bruvik. 

Det siste året har vi sett flere kristne personligheter ta plass i allmenne TV-programmer. Det heier vi skikkelig på. Martin Lilleberg tar på en god måte Jesus og Hans verdier inn i Norges tøffeste, og fortjener i aller største grad denne Ukas ros! 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Share This