Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til podkasten Vendepunkt!

av | 9. aug, 2021 | Ukas ros

«Men vi kan ikke la være å tale om det vi har sett og hørt», svarte Peter og Johannes da de ble truet av rådsherrene for å forkynne og gjøre undre, i Apostlenes gjerninger 4. Rådsherrenes trusler var ikke nok for å få disiplene til å slutte å fortelle om det de hadde sett og hørt. Hvorfor tenker du kanskje? Hvorfor risikere å bli pint, spottet og kanskje drept? Jo, fordi det er kraft i vitnesbyrd. Det er kraft i den personlige fortellingen om hvordan Jesus møtte deg, og om hva han gjør i ditt liv. Det kan faktisk forvandle livet til den som hører på!  

 Nettopp dette har Marianne Eide tatt på ordet. I podkasten Vendepunkt intervjuer og snakker hun med mennesker som har fått livene sine snudd på hodet etter et møte med Jesus. Mennesker som gikk fra å være hardbarka ateister, til å bli fylt med Guds kjærlighet og få livene sine helt forvandlet. Dette fortjener Ukas ros!  


Løfter opp historier og mennesker 

– Marianne gjør en fantastisk bra jobb med å finne personer som har sterke historier om sitt vendepunkt, og hun løfter på en glimrende måte frem både historiene og personene. Jeg tror at mange som lytter vil bli berørt av måten Gud har grepet inn på ulike måter i livene til gjestene. Kanskje vil flere få erfare et vendepunkt dersom de oppdager denne podkasten, sier Kjetil Fyllingen, leder for OmGud.net. 

Kraften av vitnesbyrd
 

Fortellinger om hvordan Jesus møter mennesker i dag hjelper oss å se at Jesus er virksom i dag, at Bibelen er relevant og at Gud er i oss, og med oss, selv når vi ikke vet det.  

– Mange av de jeg kjenner som ikke tror på Gud, er skeptiske til, og tror ikke på Bibelen. Men min historie, den syntes de er spennende. Den tror de på og den stiller de ikke så mange kritiske spørsmål til. Min opplevelse er ekte, og vitnesbyrdets kraft er helt reell. Jeg har tro på denne måten å fortelle mennesker om Jesus på, og jeg tror at denne podkasten og disse vitnesbyrdene kan være oppbyggelig for både kristne og ikke kristne, sier Jenny Ofrim Bruvik, i Tro & Medier.  

Sjekk ut Vendepunkt her!  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli med i nettVerket eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
La det bli lyd i sommer!

La det bli lyd i sommer!

Her er noen av grunnene til at jeg liker å jobbe med lyd (aka podkast).   Er du glad i lyd? Det er jeg. Gode lydminner fra oppveksten  Jeg er så gammel at jeg husker barnetimen på radio. Lørdag ettermiddag var det fast rutine å lytte til hørespill, og Stompa var et...

Med blikket på skjermen

Med blikket på skjermen

Pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli er sikker på at Paulus ville reagert på vår mobilbruk om han skrev brev til menighetene i dag.   

#

Siste innlegg

$
La det bli lyd i sommer!

La det bli lyd i sommer!

Her er noen av grunnene til at jeg liker å jobbe med lyd (aka podkast).   Er du glad i lyd? Det er jeg. Gode lydminner fra oppveksten  Jeg er så...

Med blikket på skjermen

Med blikket på skjermen

Pastor og forfatter Torbjørg Oline Nyli er sikker på at Paulus ville reagert på vår mobilbruk om han skrev brev til menighetene i dag.   

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Gud kan gjøre tøffe ting til noe bra!

Allerede før de giftet seg, visste Elisabeth og Alexis at Gud hadde en spesiell plan for dem som ektepar. Nå reiser Alexis landet rundt og snakker til unge om identitet, seksualitet, kjønn og porno.   

Teologi for medieteknologi

Teologi for medieteknologi

Kan jeg invitere dere med på litt høyttenkning? Man bør kanskje ikke dele uferdige tanker i På Bølgelengde, men det får stå sin prøve.  

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

#
$