Ukas ros går til Rebekka Slettebø, vinner av Det store symesterskapet

av okt 16, 2019

Fotograf: Eivind Senneset / NRK

Etter å ha sydd brudekjole til Birgitte Skarstein, gikk Rebekka Slettebø ut som vinner av NRKs Det store symesterskapet. Ukas ros fra Tro & Medier går til henne for hennes tydelige kristne vitnesbyrd. 

Programserien kunne i seg selv fått ukas ros fra oss, med tanke på den positive tonen som har vært der, ikke minst mellom deltakerne. I tillegg har det i år vært fokus på gjenbruk av klær og tekstiler, noe som er et positivt miljøtiltak for å redusere forbruket.  

Så NRK fortjener en stor takk for serien, men ukas ros går til Rebekka Slettebø for hennes fine og tydelige kristne vitnesbyrd – i serien og i intervjuer for øvrig. 

Tro & Medier fikk blant annet følgende programreaksjon fra ei som ønsket at Slettebø skulle få ukas ros 

«Helt nydelig ung kristen dame. Tenk å ta hele tv-Norge med på bibelgruppe fordi det betyr mye for henne. Det er et stort vitnesbyrd som en kan ta av hatten for.»

  • Facebook
  • Twitter

Fotograf: Eivind Senneset / NRK

KK laget en reportasje om hennes engasjement i Kambodsja, der hun har startet opp sykurs – som også har ført til en nettbutikk som selger produktene som lages. 

I et intervju med avisen Sambåndet forklarer hun drivkraften for dette engasjementet: – Jeg har lyst til å bruke mine evner til å hjelpe andre og ære Gud med dem og ikke bare bygge opp meg selv. 

Også i intervjuet med KK peker hun på hvor viktig troen er for henne: 

— Selv er jeg kristen og tror det er en mening med livet som er større enn suksess og en fin familie. Det har alltid vært en trygghet for meg å vite at uansett hvor mye jeg driter meg ut, sliter eller feiler, har jeg en tro som står fast. 

Takk til Rebekka Slettebø for hennes frimodighet – og ukas ros er velfortjent! 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Her finner du gudstjenester digitalt

Grunnet den pågående smittesituasjonen rundt koronaviruset er det flere kirker som har valgt å flytte de kommende gudstjenestene over på skjerm. Her kan du finne en oversikt som vi ønsker å oppdatere jevnlig.   NRK sender tv-gudstjenester fremover i nettspilleren og...

Skjermbruk i koronatiden

Skjermfri uke er avlyst, men vi ønsker å oppfordre alle til å ta gode medievalg gjennom denne perioden vi nå går gjennom, spesielt siden skjermene har fått en ekstra viktig rolle i våre liv. Illustrasjon: Ragnhild Alise Apelthun EmblemAv: Jarle Haugland, daglig...

Våre podkaster

Våre podkaster:Vi opplever litt tekniske problemer for tiden og har derfor ikke en digital avspiller på siden. Vi jobber med å gjøre det tilgjengelig og i mellomtiden beklager vi, men lenker til podkasten på Spotify. Alle podkastene er tilgjengelig der du vanligvis...

Senter for Tro & Medier

}

Åpningstider

Mandag 09:00–15:00

Tirsdag 09:00–15:00

Onsdag er telefonen stengt

Torsdag 09:00–15:00

Fredag 09:00–15:00

BESØKSADRESSE

Fjøsangerveien 45

5054 Bergen

POSTADRESSE

Postboks 2420 Solheimsviken

5824 BERGEN

v

KONTAKT OSS

E-post: post@troogmedier.no

Tlf.: 56 31 40 50

Gave

Vipps: 55256

Kontonummer 3000.14.66824

Organisasjonsnr. 971 492 996

Nysgjerrig?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Nysgjerrig?

Nysgjerrig?

Få vår rykende ferske mediekommentar, ukas ros og nyttige og gode saker rett i innboksen. Vi sender ut nyhetsbrev 2-3 ganger i måneden. Helt gratis!

Nå er det bare å lene seg tilbake å vente på vårt neste nyhetsbrev!

Share This