Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

5 tips: Hjelp oss med å gjøre Jesus synlig på Facebook

av | 14. feb, 2018 | Nyheter

5 tips: Hjelp oss med å gjøre Jesus synlig på Facebook

14. feb 2018

Jesus er påloggetdet vet vi. Han er på Instagram, på Facebook og på Snapchat. Men Han kan bli enda mer synlig – det er vi overbevist om. 

Så hvordan gjør man Jesus synlig i sosiale medier? Det er ikke enkelt og vi er avhengig av at alle bidrar – også du.

1. Del godhet

Jesus er synlig i sosiale medier gjennom bibelvers og troshistorier, men ikke bare der! Alt som er godt er fylt av Jesus. Tro & Medier er for øyeblikket aktiv på Facebook og delvis aktiv på Instagram. Noen ganger kritiserer vi, noen ganger utfordrer vi, og ofte deler vi gode ting som bibelvers, ros eller annet. Tanken bak alt er å bygge opp og gjøre Jesus synlig.

Dette kan du også være med på! Hvis du liker, deler og kommenterer det vi legger ut, hjelper du oss til å nå enda flere.

2. Gjør Tro & Medier enda mer synlig

Facebook forandrer seg fra dag til dag og de ønsker at du skal ha et tettere forhold til dine venner og din familie. Det synes vi er bra og viktig! Samtidig er det en stor sjanse for at vi forsvinner fra din nyhetsstrøm på Facebook. Det igjen fører til at du ikke får med deg innholdet vårt, du kan ikke like, dele eller kommentere. Det igjen betyr at innholdet forblir usett av de menneskene som enda ikke har møtt Jesus.

Men det finnes en løsning! Hvis Tro & Mediers side er viktig for deg og du liker våre oppdateringer, kan du hjelpe oss med å bli synlig for deg og dine venner. Besøk vår Facebook-side. Helt øverst under forsidebildet klikker du på «Følger» og velger «Se først».

Så vil våre innlegg dukke opp øverst i din nyhetsstrøm og du kan dele, like og kommentere. Dette gjelder selvsagt andre sider du liker og som deler godt og inspirerende innhold.

Av Simen Søvik
kommunikasjonsleder 

3. Vær en nettengel – ikke et nettroll

Å kommentere har aldri vært enklere. Man kan sitte hjemme i sofaen og skrive akkurat hva man tenker – ofte før man har tenkt gjennom det man tenker. Vi ønsker å oppfordre deg til å tenke gjennom før du kommenterer.

 

Her er en huskeliste fra oss:

  • Les hele saken før du kommenterer.
  • Hva var bra med denne saken/dette innlegget?
  • Hva var ikke bra og hvorfor mener jeg det?
  • Har jeg Guds kjærlighet til dem kommentaren angår? Be om å være preget av den.
  • Har jeg lyttet til Gud for å søke hans ledelse? For du er en representant for Jesus der du er, også i sosiale medier.
  • Hvis du er uenig bør du har et godt argument. Er du uenig i deler av teksten, men enig i resten? Da fortjener forfatteren å høre begge deler.

4. Inviter dine venner

Liker du det vi deler? La alle du kjenner få være med å gjøre Jesus synlig på Facebook. Inviter dine venner til å like Tro & Mediers Facebook-side.

5. Gi en gave

Vi ser stadig vekk at personer kommer inn til omGud.net gjennom Facebook. De siste ukene har det vært opp mot ti stykker i uken som har startet et nettkurs.

Vi ønsker at mennesker som enda ikke har møtt Jesus skal få muligheten til å bli kjent med Ham og vi ser at mennesker tar imot Jesus gjennom nettkursene. For å treffe disse menneskene på Facebook må vi betale for målrettet annonser – med en gave er du med og sprer et godt budskap om Jesus i sosiale medier.

Bli Mediepartner eller gi en gave på Vipps til Tro & Medier 55256

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$