Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

En gledelig melding

av | 20. mai, 2016 | Nyheter

F&M ønsker å samle kristen-Norge, ikke minst medieaktørene, til et fornyet, felles arbeid for å nå mennesker med evangeliet gjennom mediene, og i dette passer Jesus.net-arbeidet svært godt.

Jesus.net vil bli kjernevirksomheten i et nytt kompetansesenter for nettmisjon. Dette konseptet inkluderer i dag jarleomGud.net, mystory.me og hvorforjesus.no, men har i seg en fleksibilitet til å inkludere en rekke andre tiltak. Etter min mening er Jesus.net-konseptet et glimrende verktøy til å lede søkende mennesker fra nett og til levende tro – og til å bli en del av et kristent fellesskap.

Sambåndet har en lengre sak om dette som kan leses her. 

F&M ønsker å uttrykke takknemlighet til ImF for jobben de har gjort frem til nå med Jesus.net og håper å kunne videreføre og utvikle dette arbeidet. Vi er også svært takknemlig for at ImF blir med videre med økonomisk støtte til arbeidet, og håper å få med flere organisasjoner og kirkesamfunn på denne satsingen.

Erik Furnes understreker det samme i en uttalelse til Sambåndet: – Vi forplikter oss til å bruke like mye penger som før, og vi håper at denne satsingen også skal spre seg til andre organisasjoner og kirkesamfunn i minst like stor grad. Givere og forbedere til ImFs arbeid skal vite at vi fremdeles vil ha et sterkt søkelys på evangelisering på nett

Det er viktig å understreke at overtakelsen ikke betyr at F&M slutter med dialogen med mediene. Vi kommer fortsatt til å ha kontakt med NRK og andre medier, men samtidig vil vi i fremtiden bli en mer aktiv aktør som bidrar til at kristne medieaktører styrkes i sitt arbeid med å nå ut med evangeliet til nye mennesker, sier han.

Vi har som mål å fylle Facebook med håp, Instagram med nåde og gi mennesker på nett et møte med Jesus. Derfor er dette en gledens dag for oss i Familie & Medier!

Og om du ønsker å bidra til Familie & Mediers fornyede satsing på mediemisjon i Norge, kan du bli fast giver til oss her. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$