Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser Bergens Tidende for kristensak

av | 18. sep, 2015 | Ukas ros

I Bergens Tidendes lørdagsmagasin var det satt av tolv sider til helgas hovedsak: "Kristenliv". Tittelen var "Den nye vekkelsen" (ligger på bt.no som abonnementssak). Her fulgte Bergens Tidende spesielt Jesusfellesskapet på Bønes og den kristne kampanjen "En dag", som er et felleskristent initiativ mot menneskehandel.

Jarle Haugland roser Bergens Tidende for å vie så stor oppmerksomhet til en viktig del av samfunnet.
– Dette er en gruppe som er underrepresentert i mediebildet. Svært mange kristne ungdomsmiljøer er vitale, dynamiske og har historier og uttrykksmåter som passer godt inn i flere medieformat. I dette tilfellet gir Bergens Tidende leserne et lite innblikk i dette landskapet. Og skal vi forstå samfunnet, må vi forstå menneskers livssyn – den dypeste drivkraften til våre holdninger og handlinger. Uten kunnskap blomstrer fordommer. Og fordommer avler igjen frykt eller forakt. Derfor er slike saker svært viktige, ikke bare som engangshendelser, men som en naturlig del av mediebildet, sier Haugland.

Familie & Medier takker Bergens Tidende for "Den nye vekkelsen"!

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$