Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser Dagsavisen for godt fokus

av | 12. mar, 2015 | Ukas ros

"Nå ber de største humanitære organisasjonene om at vi tar en større del av ansvaret", står det svart på hvitt på kaffekoppen på forsiden av Dagsavisen 12.mars.

En dobbelside i avisen beskriver de syriske flyktningenes situasjon og at kapasiteten til nabolandet Jordan er sprengt. I en relatert sak ber generalsekretær Jan Egeland i Flyktninghjelpen Norge om å ta imot 10 000 flyktninger. Så langt har det kommet nesten 4000 flyktninger fra Syria til Norge.

– Ingenting jeg har opplevd i mitt humanitære liv kan sammenlignes med omfanget av lidelsene i Syria-krisen, sier Egeland.

– Måten Dagsavisen illustrerer hovedsaken, med en kaffekopp, og setter dette opp mot hvor lite vi egentlig gir for å hjelpe syrere, stiller nordmenn til ansvar. Redaksjonen skal også ha ros for å ha satt av tre helsider i avisen til å minne oss om situasjonen til syriske flyktninger, sier Linda Askeland, fungerende leder i Familie & Medier.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$