Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser NRK for godhetsuke

av | 29. jan, 2016 | Ukas ros

– Formålet med denne godhetsuken er at folk flest skal kunne dele sine hverdagshistorier om godhet og skryte av andres godhet, sier NRK-journalist Kjetil Lillesæter til nrk.no.

Lillesæter mener det er viktig å fokusere på den godheten som fins i dagens samfunn ved å skryte av dem som gjør gode ting for andre. Det blir også en motvekt til alt det negative og overfladiske som vi ofte hører om både i media og i hverdagslivet.

– Det fins mye godhet som aldri får de store overskriftene, Jeg mener det er viktig å slå et slag for hverdagsgodheten, sier Lillesæter.

Nå oppfordrer han det norske folk til å dele sine egne historier

– Det er veldig bra at NRK løfter opp godhet på denne måten. Media beskyldes ofte, og noen ganger med rette, for å være opptatt av kriser og det negative. Her gis folket i Norge en mulighet til å vise at de er opptatt av andre tema også. Så har du en godhetshistorie å dele, så er tiden inne nå, sier Vilhelm Viksøy

På siden nrk.no/godhet finner du flere godhets-historier

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$