Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser NRK for «Guds lærlinger»

av | 19. apr, 2016 | Ukas ros

"Stadig flere unge kaller seg personlig kristne, men hva betyr det å leve et aktivt kristenliv i dag? Hvordan er det å ha Jesus som forbilde i et samfunn preget av individualisme og prestasjonsjag?" Slik beskriver NRK programserien Guds lærlinger. 

I programserien møter vi fem ungdommer som er elever på en bibelskole i Stavanger. Vi følger dem gjennom 6 episoder, der de deler opplevelser, erfaringer og tanker omkring livet og troen.

Familie & Medier har mottatt gode tilbakemeldinger på programmet. 

– Et super bra program med et klart budskap. Et program som jeg observerer har ført til mange gode samtaler mennesker i mellom uansett tro, skriver et av våre medlemmer til oss.

Serien fikk svært gode seertall da første episode ble vist i påsken, noe som viser at programkonseptet har truffet godt.

– Dette er en veldig god serie om unge mennesker som gir oss et verdifullt innblikk i et aktivt kristent miljø. Det er også en flott «bieffekt» at dette har ført til samtaler om tro. Hovedpersonene i programmet, de fem bibelskoleelevene, byr raust på seg selv og viser sin tro og sin tvil på en troverdig måte i serien, sier redaktør Berit H. Steensen.

Serien vises torsdager kl 20:25. (Du kan også se alle episodene på NRK sine nettsider)

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$