Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser Vårt Land

av | 10. apr, 2015 | Ukas ros

1vart-land-forside«Opptøyene og de merkelige hendelsene rundt korsfestelsen av Jesus fra Nasaret fredag, tok i går en ny, dramatisk vending: Graven de la ham i, er tom», skriver Olav Egil Aune i en av sakene i påske-serien i Vårt Land 1.april.

Sakene er utformet som moderne nyhetssaker, noe som gjør at hendelsene virker nærmere oss i tid. Forsiden av papirutgaven – med en tornekrone med ordet «Dramaet» inni – har også høstet lovord i sosiale medier i påsken.

– Jeg synes Vårt Land denne påsken klarte å aktualisere verdens viktigste budskap på en svært god måte. Forsiden på papiravisen var sterk og vakker, og de konkrete reportasjene de ulike påskedagene gav et nytt lys til påskebudskapet. Vi vil takke Vårt Land for en engasjerende og gjennomarbeidet fremstilling av påskedramaet, for at de holder historien om Jesus levende på denne måten, sier Jarle Haugland i Familie & Medier. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$