Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser VG for «Ett år uten Odin»

av | 19. mar, 2015 | Ukas ros

Djupedal-utvalget la fram en handlingsplan mot mobbing 18.mars med ordene fra Odin om at det ikke hjelper å si fra.

– Det er spesielt for oss. Jeg føler at Odin har blitt hørt nå, og at han er med på å bane en bedre vei for de som kommer etter. Det han sa den gangen, det var jo bare en prat vi hadde over kjøkkenbordet hjemme. At den ene setningen skulle få så mye gjennomslagskraft, det er spesielt, sier Odins mamma, Katrine Olsen Gillerdalen til VG.

screenshot-vg---om-odin19. mars er det ett år siden Odin døde. Selv sluttet hun i jobben sin få dager etterpå og bestemte seg for å bruke tiden fremover til å kjempe mot mobbing. Sammen med to andre mødre opprettet hun Odinstiftelsen etter VGs reportasje som ble publisert i november i fjor. De hjelper foreldre og barn som opplever mobbing i skolen.

– Det vi har fått til fra 19. mars i fjor og til i dag er jeg veldig stolt og ydmyk over, sier hun.

– Vi ønsker å rose VG for alle ressursene de har brukt på å formidle Odins historie på en grundig, respektfull og god måte. Hans historie har blitt en vekker for mange, og vi må aldri gi opp kampen mot mobbing. Derfor er det flott at VG også minner oss om hans historie ett år etter at han tok livet sitt, sier Halldis B. Volle i Familie & Medier. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$