Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

F&M roser webpastor Asbjørn Kvalbein

av | 19. jun, 2015 | Ukas ros

Denne gangen gis ukas ros til en som over mange år har bidratt til å utbre det kristne budskapet i ulike medier, nå som «Webpastoren» i Norea Mediemisjon. Asbjørn Kvalbein bruker mulighetene internett gir til å dele refleksjoner, bibeltekster og undervisning gjennom tekst på nettsiden, podkast, Facebook og Twitter.

– Da Familie & Medier ble startet for 80 år siden, var en av de viktige drivkreftene for de kristne lederne å bruke radioen – dette nye mediet – til å spre det kristne budskapet. Det er i samme ånd Asbjørn Kvalbein nå tar i bruk vår tids medieverktøy for å holde historien om Jesus levende i vår tid, sier Jarle Haugland i Familie & Medier

– Vi er takknemlig for arbeidet han gjør og vil derfor gi han ukas ros fra Familie & Medier. Håper hans arbeid kan være til inspirasjon for andre, uansett alder, som ønsker at evangeliet skal nå ut til nye mennesker i vår tid, avslutter Haugland.

Foto: Norea

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$