Forslag ønskes: Hvem bør få Medierosen 2017?

av | 1. jun, 2017 | Nyheter

Er det et program, en redaksjon eller en person i mediene som du synes fortjener ros? Er det noen som har representert den kristne tro eller formidlet gode verdier? Medierosen er en oppmuntringspris som går til en person eller en redaksjon som har løftet frem det gode i mediene. 

img_2986-(1)Tidligere vinnere er blant annet NRK for «Salmeboka minutt for minutt», programserien «Ingen grenser», Espen Ottosen og Egil Svartdahl, og i fjor var det altså Andreas Håtveit som fikk prisen. 

Jury for Medierosen 2017 består av Anne Lise Søvde, daglig leder i NORME, Lars Dahle, førsteamanuensis ved NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og daglig leder for Damaris Norge og Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier. 

Skriv inn ditt forslag til årets vinner i kommentarfeltet under, eller send en SMS til 2377 med tekst TM MEDIEROSEN og ditt forslag innen 18.juni.

Deretter blir det avstemning på nett før vinneren av Medierosen 2017 endelig kåres av juryen i august.

#

Siste innlegg

$
Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$