Gratulasjoner til Åge Nevland på 90-årsdagen!

av | 15. sep, 2023 | Nyheter

Gratulasjoner til Åge Nevland på 90-årsdagen!

av sep 15, 2023

Vi i Tro & Medier ønsker å gratulere tidligere generalsekretær Åge Nevland hjerteligst med 90-årsdagen! Åge var generalsekretær i organisasjonen, daværende Kristelig Kringkastingslag (KKL), i perioden 1979-2001.

Han bygde opp organisasjonen til å være en stemme i medielandskapet som ble lagt merke til. I tillegg til aktiv mediekontakt og –kritikk, stod KKL i denne perioden bak flere oppstartsinititativ i mediesektoren. Ikke minst spilte Åge og organisasjonen en viktig rolle i oppbyggingen av det kristne lokalradioarbeidet. For sin mangeårige innsats på flere områder, ikke minst i KKL og Norea Mediemisjon, fikk Åge Kongens Fortjenstmedalje i 2009. 

I nyere tid har Åge vært en god støttespiller for oss som i dag leder organisasjonen inn i en ny tid. Det har vært oppmuntrende å merke støtten vi har fått i møte med nye veivalg, både i gode telefonsamtaler og på Landsmøtene, der Åge har vært en trofast deltaker. I stedet for å beskytte det man bygde opp i fortiden, viser Åge et misjonsengasjement som gjør at arbeidsmetodene er underordnet. Nye generasjoner må nås med evangeliet gjennom mediene! 

Vi ønsker å benytte 90-årsdagen til å takke for arbeidet som er gjort i organisasjonen og for oppmuntring på veien videre. Og vi ønsker Guds rike velsignelse over jubilanten! 

På vegne av Tro & Medier, Vilhelm Viksøy (styreleder) og Jarle Haugland (daglig leder)  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$