Hvem skal få Medierosen 2016?

av | 3. jun, 2016 | Nyheter

Hvem synes du fortjener ros i mediene?

Medierosen er en oppmuntringspris som går til en person eller en redaksjon som har løftet frem det gode i mediene. 

Tidligere vinnere er blant annet NRK for «Salmeboka minutt for minutt», programserien «Ingen grenser», Espen Ottosen og Egil Svartdahl. 

Jury for Medierosen 2016 består av Anne Lise Søvde, daglig leder i NORME, Lars Dahle, viserektor på NLA Mediehøgskolen Gimlekollen og Jarle Haugland, daglig leder i Familie & Medier. 

Send inn ditt forslag til årets vinner ved å sende en SMS til 2377 med tekst FOM MEDIEROSEN og ditt forslag. Du kan også kontakte oss via e-post, brev eller telefon.

Medierosen 2016 deles ut i august.

#

Siste innlegg

$
Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$