Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Hvordan dele evangeliet på nettet?

av | 10. aug, 2016 | Nyheter

I vårt eksempel har vi et kristent fellesskap som ønsker å nå ut til naboene med evangeliet. De kan da bruke disse verktøyene på følgende måte:

1.Legge ut vitnesbyrdMyStory.me: Dette kan personer i fellesskapet enkelt gjøre selv, eller vi kan komme fra F&M og ha et kurs i det å dele sitt vitnesbyrd. De som er komfortable med det, deler deretter dette på myStory.me.

2.Vitnesbyrdene på MyStory.me deles så i sosiale medier, først og fremst fra mennesker i fellesskapet, men også gjennom målrettet annonsering på Facebook og/eller Google. Her kan man sikte seg inn på svært konkrete målgrupper, både med tanke på alder, bosted, interesser og så videre – slik at vitnesbyrdet når frem til dem som skal ha det. For eksempel vil det være mer effektfullt å se et vitnesbyrd fra en nabo i sin nyhetsstrøm på Facebook enn fra en ukjent, tilfeldig person.

3.Fra MyStory.me, kan dem som leser vitnesbyrdet ta direkte kontakt med personen som har delt det – eller de kan bli ledet videre til omGud.net

4.På omGud.net kan de få en enkel presentasjon av evangeliet, blir utfordret til å be sin første bønn om å ta imot Jesus som sin Herre og Frelser. Og de får mulighet til å melde seg på kurs der de kommer i kontakt med en e-coach – en person som svarer på deres spørsmål på nettkurset.

5. På kursplattformen er det ulike kurs som kan tas, der mennesker får hjelp i sin trosvandring, får spørsmål å svare på, samt mulighet til å stille spørsmål en selv bærer på.

6. E-coachen de møter kan komme fra ulike steder, og vi ønsker å utfordre og gi opplæring til personer i det lokale fellesskapet, slik at vi kan koble en person på en e-coach som bor i nærheten av kursdeltakeren. For målet er at man i løpet av kurset også kan bidra til å hjelpe deltakeren inn i et lokalt, kristent fellesskap. Derfor vil det være en styrke om e-coachen har bosted i området, slik at deltakeren kan få hjelp i sine første skritt inn i det kristne fellesskapet.

Det er selvsagt også store muligheter å bruke disse plattformene i kombinasjon med ulike arrangementer, som for eksempel Alfakurs, vennemiddag eller en evangelisk aksjon som man ønsker å nå ut med.stepping-stones.

Mulighetene er store og mange, ikke minst om vi som kristenfolk står sammen i dette arbeidet for å gjøre evangeliet enkelt tilgjengelig for enhver person i Norge! Ta gjerne kontakt om dere ønsker besøk av oss eller hjelp til å dele evangeliet på nett.

Og om du blir fast giver i F&M, bidrar du til å realisere visjonen om å gi mennesker et møte med Jesus gjennom mediene! Klikk her for å bli Mediepartner.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$