La oss gi Guds ord til neste generasjon!

av | 27. apr, 2023 | Nyheter

La oss gi Guds ord til neste generasjon!

av apr 27, 2023

Bilde: illustrasjonsbilde, Unsplash.com

«Hver den som påkaller Herrens navn, skal bli frelst. Men hvordan kan de påkalle en de ikke tror på? Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om?» (Rom 10,13-14) Ordene fra Paulus er høyaktuelle også i 2023. Det er nesten som om han roper til oss, Guds folk, om å gå ut og fortelle mennesker i dag om Jesus – så de kan bli frelst!  

Hvordan man gjør det og hvor man gjør det, har endret seg siden den gang. Til enhver tid vil vi bruke verktøy og språk som kan nå ut til vår tids mennesker. Men Guds ord er det samme. Like kraftfullt, like sant og like frigjørende som det alltid har vært. 

Derfor er det utrolig gledelig å se hvor mange som lytter til podkasten «Bibelen på ett år», og det er sterkt å lese tilbakemeldingene vi får. Mange sier at de endelig klarer å ta tid med Bibelen daglig. Og hvis vi tror Bibelen er Guds ord, og at det fortsatt er levende og virkekraftig, kan vi ha forventning til hvilke gjerninger Gud kan gjøre gjennom dette. Vår bønn er at vi kan være med og bidra til at en ny generasjon kristne reiser seg, i etterfølgelse, tilbedelse og tro – fordi de har møtt Gud i hans ord! 

Et forsiktig anslag er at «Bibelen på ett år» koster oss rundt 500 kr pr episode. I tillegg har vi også gitt ut «Bibelen på podkast», der man kan lytte gjennom hele Bibelen, bok for bok. I skrivende stund har vi finansiert omtrent halve året. Gavene vi får inn vil gå til å finansiere begge disse prosjektene – for det er enormt viktig for oss å nå ut til nye generasjoner og nye mennesker med Guds ord! Skulle det komme inn mer enn det som trengs til disse produksjonene, vil det gå til andre prosjekter vi har i Tro & Medier for å gjøre Jesus synlig i mediene.  

Tusen takk for din gave! 

Det koster oss 500 kr pr dag å lage podkastserien Bibelen på ett år. Kan du være med i et spleiselag for å få dette til? Kanskje du kan gi en spesiell dato i gave til noen? Gi din gave på Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824 og merk gaven med datoen eller datoene du ønsker å gi. Lytt til Bibelen på ett år her! 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$