Podkastnettverk i januar

av | 13. des, 2023 | Nyheter

Podkastnettverk i januar

av

Tirsdag 9. januar inviterer Tro & Medier og Avisen Dagen til Podkastdag i lokalene til Dagen i Fjøsangerveien 45.

Dette er en samling for de som er med i, eller vil bli en del av, Tro & Medier sitt podkastfellesskap.

Podkastfellesskapet er for alle som ønsker å «formidle en bedre historie» i podkastformat.

Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net, står bak ideen om en nettverkssamling for podkast-skapere. Han forteller at samlingen er for de som er interessert, om de er helt i startgropen med sin podkast, eller om de har lang erfaring.

– Målsettingen med podkastdagen er å løfte blikket, bygge relasjoner, få faglig påfyll og å lære av hverandre, forteller han. 

– Vi startet opp denne gruppen fordi vi har mye å lære av hverandre, og vi ønsker å heie frem de som driver med podkast. Som det står i en av postulatene til Tro & Medier – Oppdraget er for stort til at vi kan være alene, sier Fyllingen. 

Den første podkastdagen ble arrangert 24. november 2022 i Bergen. Da var litt over 20 deltakere samlet. I høst arrangerte vi en samling i Oslo den 26. september. Da var fokus på podkasten «Levende Ords vekst og fall» Fra idé til suksess.

– Vi ser at disse samlingene er med å knytte bånd, og at en kan gjeste hverandre sin podkast. Det er en god måte å nå ut til andre lyttergrupper, sier Kjetil Fyllingen.

Ønsker du å bli en del av Tro & Medier sitt podkastfellesskap? Eller vil du melde deg på Podkastdagen?

Kontakt Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net.

Dagen er sponsor for arrangementet, som er gratis å delta på. Men det er begrenset med plass, så vær snar og meld deg på! 

 

 

Alle foto: Kjetil Fyllingen

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam innsamling

Arven etter Adam forteller evangeliet til barn, og skal nå oversettes til norsk. Bidra til å få skikkelig gode norske stemmer i serien!

#
$