Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går alle Facebook-brukerne som har donert penger det siste året

av | 20. aug, 2018 | Ukas ros

Ukas ros går alle Facebook-brukerne som har donert penger det siste året

av aug 20, 2018

Vi ønsker å rose alle som har brukt Facebook til å donere bursdagspenger.

Teknologien er spennende, men også skummel. Spesielt sosiale medier får ofte negativ oppmerksomhet for hvordan de fungerer. Men så finnes det også mye bra og gode initiativ som fortjener å løftes frem – og roses.

Etter et år med den ene Facebook-skandalen etter den andre, kom det nylig en rapport som viser hvordan det har gått med innsamlingsfunksjonen på Facebook. I løpet av funksjonens første år har det blitt samlet inn 2,5 milliarder kroner.

Aksjonene er startet av brukere som har bursdag, og pengene er fordelt mellom 750.000 veldedige organisasjoner. Facebook tar ikke en krone av gavene og alt som samles inn går direkte til organisasjonene.

– Det er veldig positivt at Facebook har gjort det enklere å samle inn og gi gaver til gode saker. Og enda mer positivt at mange tar i bruk denne muligheten! Vi trenger mennesker som brenner for det gode, og her har Facebook gjort det enklere å spre den brannen, sier Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier.

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$