Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går alle gode, musikalske initiativ i sosiale medier

av | 1. apr, 2020 | Ukas ros

Initiativene som dukker opp i sosiale medier er mange, og denne uka ønsker vi å gi en samlet ros til alle gode, musikalske initiativ vi ser der ute. Det krever en del å synge samlet over nettet og klippe det sammen – at flere velger å gjøre dette setter vi stor pris på og vi ønsker å rose slike initiativ.  

– De bruker musikken til å formidle et godt budskap og bringe lys og glede til mennesker. Musikken har en utrolig god evne til å bringe noe godt til mennesker, sier Jarle Haugland, daglig leder i Tro & Medier. 

· Get Focused samlet lovsangsledere og kristne artister fra hele Norge og spilte inn en ny versjon av den folkekjære salmen «Navnet Jesus blekner aldri». 

· Lovsang over hele Norge streamer lovsang på Facebook hver dag. Lørdag 28.mars inviterte de til en nasjonal lovprisningsdag med direktesendt lovsang fra 09-21 

· Bremnes kyrkje på Bømlo hadde egentlig planlagt en Kick-off-konsert for Fastekasjonen, men da den måtte avlyses samlet de seg foran hvert sitt kamera og sang den nynorske versjonen av «We Are The World», «Me er ei verd» 

· Gospel Explosion invitert til Norges største hjemmekorøvelse Facebook og samlet mange, mange tusen!  

· Vårt Land har invitert til salmedugnad hver dag. 

· Dagen arrangerer lunsjkonserter 

Vi har helt sikkert glemt noen, send oss gjerne tips!  

Og så er det mange utenfor de kristne kretser som også fortjener ros og som ikke er med på listen her.  

– I denne tiden er det godt å se slike initiativ som kan bidra til håp og glede, samt tenne et lys for alle. Vi håper vi ser enda flere slike initiativ framover, sier Simen Søvik, kommunikasjonsleder i Tro & Medier. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$