Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til «Alle tiders sanger»

av | 31. mai, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til «Alle tiders sanger»

av mai 31, 2023

Tilbakemeldingene har strømmet inn til oss i Tro & Medier etter programmet «Alle tiders sanger» ble sendt første pinsedag på NRK. Det var mange som ble berørt og som ønsket seg flere slike program. Dette synes vi er et program som fortjener Ukas ros!  

Les vår artikkel om programmet her! 

Her følger noen av tilbakemeldingene:  

– Flott sangprogram med gode vitnesbyrd!  

– Vi vil uttrykke takk og glede for programmet «Alle tiders sanger» som vi så på NRK1 pinsedagen. Egil Svartdahl har en unik evne til å samtale avslappet, opplysende og humoristisk. Samtalepartnerne får presentere noe som tydelig ligger dem på hjertet, og som går rett til hjertet på oss som seere. Både gamle og nyere sanger ble virkelig vakkert framført, og det var så gripende tekster! Det var artig å legge merke til sammenhengen sangene ble sunget i, og hvordan framførelsene berørte tilhørerne og kollegaene. Det ble en «rørende» time foran TV-skjermen. Takk til NRK at dere sendte dette programmet. Det hadde vi godt av! 

– Utrolig fint sangprogram. Tusen takk til NRK og ikke minst Tv Inter. 

– Vi vil bare få takke for kjempefint gla’ program på 1 Pinsedag! Det var frisk musikk og mange gode, positive historier- som vi trenger! Flott levert, NRK! Vi vil gjerne ha flere slike program! 

– Tusen takk for programmet «Alle tiders sanger»! Veldig flott å få en time med kristen sang og musikk av dyktige artister fra Norge og Sverige, og med Egil Svartdahl som programleder. Håper det kommer flere slike programmer. 

– Vil si at «Alle tiders sanger» var et kjempeflott program. Ønsker flere slike. Dette må NRK få vite👍😊 

Også flere lignende tilbakemeldinger har fylt opp innboksen vår de siste dagene. Daglig leder i Tro & Medier, Jarle Haugland håper også på flere episoder.  

– «Alle tiders sanger» var en herlig kombinasjon av sangglede, godt budskap og sterke vitnesbyrd. Ikke minst var det fint å få møte noen av menneskene bak artistene og høre deres historier. Håper virkelig at NRK ser at dette er noe som er verdt å fortsette med, og at de sender alle episodene som ble spilt inn! 

 

———————————————

Tro & Medier jobber for å hjelpe deg å ta gode medievalg.

Les også Mediekommentaren!

 

Bilde: Fra programmet «Alle tiders sanger»

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$