Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Bibelnerden.no

av | 14. jun, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Bibelnerden.no

av jun 14, 2023

Bibelnerden.no er et nettsted hvor du finner ressurser til bruk i bibelstudiene dine! Bak Bibelnerden.no står Lars Olav Gjøra, lærer på Gå Ut Senteret i Trondheim. På Om-siden på nettstedet forteller han at han kalles bibelnerden, men at denne siden ikke handler om ham, emn om alle som vil studere bibelen.

– Jeg er teolog og filolog med en mastergrad i NT og en mastergrad i GT (derav nerd). Jeg har også gått School of Biblical Studies med Ungdom i Oppdrag. Jeg er konstant fascinert av Bibelen og hvor mye det alltid gjenstår å oppdage, og et mål jeg har i livet er å undervise alle 66 bøkene i Bibelen. Selv om jeg er selverklært nerd og innimellom blir kalt Bibelnerden (også før nettsiden fikk samme navn), så handler egentlig ikke bibelnerden.no om meg. Den handler om alle bibelstudenter som bruker denne siden, selv om du kanskje ikke er helt klar for å kalle deg selv en nerd, sier han i følge nettsiden.

Han håper det han har lagt ut på nettstedet kan hjelpe folk til å forstå mer av Bibelen så de blir inspirert til å lese den, til å gjøre egne bibelstudier og ikke minst til å la seg forandre av den.

Vi i Tro & Medier synes dette er en fantastisk flott ressurs, og vil gi Lars Olav Gjøra og Bibelnerden.no ukas ros.

Bilde: Lars Olav Gjøra. Skjermdump fra nettsiden bibelnerden.no. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$