Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Cecilie Marie Røinås og Kjetil Haugland!

av | 23. aug, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Cecilie Marie Røinås og Kjetil Haugland!

av aug 23, 2023

Ukas ros går til Cecilie Røinås og Kjetil Haugland. De to står bak kortfilmen “Kampen for livet” som handler om menneskets uendelige verdi allerede i fra starten av i mors liv.  

I et intervju med nettavisen Verdinytt forteller Røinås at hun har et sterkt engasjement for det ufødte liv. 

– De er forsvarsløse. De er uten en stemme. Og de kan ikke gå i noe demonstrasjonstog, der de roper ut at de har lyst til å leve. Og på det stedet der de burde være tryggest, så er mors mage det stedet hvor de er i mest fare, sier Cecilie Marie Røinås. 

Det er så flott at unge mennesker er engasjert i denne debatten på en slik konkret måte, og at de bruker filmmediet til å formidle håp og fremtid for de som måtte befinne seg i en vanskelig situasjon.  

Hele intervjuet og filmen kan du se på Verdinytt sin side her. 

Bilde: Skjermdump fra filmen «Kampen for livet». 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$