Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Chris Duwe som skaper godt innhold for barna

av | 19. mar, 2020 | Ukas ros

Torsdag 13.mars vil gå inn i historiebøkene som en spesiell dag. Arbeidsplasser stengte ned eller ble flyttet til hjemmekontor og hele Norges befolkning ble bedt om å holde seg hjemme. Dette gjaldt også skoler og barnehager. 

Med barna hjemme stiller Chris Duwe opp med et direktesendt program på Facebook – hver dag! Sammen med Øystein sender han et anti-kjede-program!  

Dette fortjener Chris Duwe ros for!  

Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net, så søndagens episode sammen med sine to yngste barn.

– Chris har god kontakt med målgruppen, og det var stort engasjement når seerne fikk prøve å ringe inn. Dessverre kom ikke vi gjennom denne gangen, men vi håper på nye muligheter neste gang. Vi setter stor pris på at Chris gjør dette for oss og tusenvis av andre familier, sier Kjetil Fyllingen, leder for omGud.net. 

Chris og Øystein forteller gode historier fra Bibelen, de har konkurranser og samhandler godt med seerne.  

Vi ønsker også å rose Søndagsskolen Norge som også kastet seg rundt fikk laget et opplegg til søndag for barna.  

Kjenner du til flere initiativ for de yngste på nett? Send oss dine tips.  

Kontakt oss

[daio_cf7_styler cf7=»210185″ _builder_version=»4.0.7″ form_field_font_text_color=»#22333b» form_field_font_font_size=»15px» labels_text_color=»#22333b» custom_submit_button=»on» submit_button_text_color=»#ffffff» submit_button_bg_color=»#22333b» submit_button_border_width=»0px» submit_button_border_color=»rgba(0,0,0,0)» submit_button_use_icon=»off» border_color_all_field_border=»rgba(0,0,0,0)» global_module=»211070″ _i=»1″ _address=»2.1.1.1″ theme_builder_area=»post_content» /]

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$