Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Dance TV

av | 15. mai, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Dance TV

av mai 15, 2023

Denne uka ønsker Tro & Medier å gi Ukas ros til Dancetv.one!

Dance-TV er filmbasert danseundervisning der barn og unge lærer en koreografi til en låt med kristent budskap. Vi i Tro & Medier synes det er flott å se at medier kan brukes til menighetens oppbyggelse på denne måten. 

Ekteparet Siren og Anders Godø driver DanceTV fra sitt hjem på Flekkerøya i Kristiansand. I følge avisen Dagen sier Siren at mange barn og unge er inspirert av Tik-Tok og YouTube når de lager dans selv. Hun påpeker at Dance-TV vil inspirere til dans på en annen måte.

– Vi vil at det skal fokuseres på Gud, og ikke bare på det å vise seg frem, utdyper Siren.

Les artikkelen i Dagen her.

Noen danser er også tilrettelagt med tegnspråk. Du finner GRATIS prøvetimer på alle dansene så du kan teste om de passer ditt nivå!

Siren har også startet LIVE timer for voksne som kalles «DAWN» – hvor man kan starte dagen med enkel dans og bønn sammen med mange andre!

Les mer om Dance-TV her! 

 

———————————————

Tro & Medier jobber for å hjelpe deg å ta gode medievalg.

Les også Mediekommentaren!

 

Bilde: Screenshot fra Dancetv.one. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$