Ukas ros går til Kristian Reite Grøtteland på The Voice

av | 9. feb, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Kristian Reite Grøtteland på The Voice

av feb 9, 2023

Denne uka ønsker Tro & Medier å gi Ukas ros til Kristian Reite Grøtteland. Jarle Haugland i Tro & Medier forklarer hvorfor. 

Vi har den siste tiden sett flere unge, kristne som har vært tydelig med sin tro i for eksempel «Klar til kamp» på NRK og «Kompani Lauritzen» på TV2, en trend som kanskje startet med Thor Haavik i Farmen.

– Kristian Reite Grøtteland føyde seg inn i denne flotte rekken med sin opptreden på The Voice. På en naturlig og frimodig måte, delte han sin kristne tro med oss tv-seere. Dette er utrolig flott, og fortjener en stor takk og ros fra oss! sier Jarle Haugland. 

Vi gratulerer og håper det er til oppmuntring for flere å dele troen sin frimodig både i dagliglivet og i mediene! 

 

 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$