Ukas ros går til Maria Mena!

av | 20. sep, 2023 | Ukas ros

Ukas ros går til Maria Mena!

av sep 20, 2023

Ukas ros denne gang går til artisten Maria Mena. Hun fortalte i sommer om hvordan hun har bestemt seg for å slutte å drikke alkohol – for alltid!

I helgen var hun med i programmet Lindmo på NRK, og fortalte der om bestemmelsen sin, og var åpen om hvordan dette har påvirket henne positivt!

Vi synes det er flott at en offentlig person som Mena benytter mediene til å belyse sitt valg. Det er tøft at hun tør å stå i mot en kultur som for mange er destruktiv. At hun tar bevisste valg for å ta vare på seg selv og sin egen både psykiske og fysiske helse, og at hun oppfordrer andre til også å ta bevisste valg. I intervjuet sier hun at hun deler dette fordi det kan være med å hjelpe en annen person som ser på til å ta det samme valget. Hun anbefaler det for alle!

Maria Mena
Foto: Skjermdump fra NRK

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli fast giver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$