Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Norge bak fasaden.

av | 27. jan, 2021 | Ukas ros

Ukas ros går til Norge bak fasaden.

av jan 27, 2021

– De går bak fasaden på en nøktern og sterk måte, sier seer.  

Noen TV-program har evnen til å ryste oss såpass at vi ikke kan få sove før vi har hatt litt tid på oss til å fordøye innholdet. Et slikt program ble nylig sendt på TV2, og en av seerne skrev til oss i Tro & Medier.  

– Har akkurat rystet meg igjennom en liten time med «Norge bak fasaden» på tv2. Kveldens episode tok oss med inn i mørket av seksuelle overgrep, både i Norge og på Internett, skrev han 

Fikk ikke sove. 

Han fikk ikke sove før han hadde skrevet til oss for å rose dette programmet.  

– Vi skal spre lys i mørket. Selv om denne episoden nesten slapp mørket ut, var den også et bidrag til å løfte et uforståelig og vondt mørke inn i lyset. Jeg forslår derfor å gi ukas ros til dette programmet, og dets programledere, Janne Amble og Kadafi Zaman. Jeg synes de går bak fasaden på en nøktern og sterk måte. 

Ut i lyset 

Seeren ville også rose mannen som ble intervjuet i episoden kalt Barnerov 

– Så må også Stein gis et ros. Han har i 30 år levd i mørket med sin hemmelighet. Med hjelp fra kjæresten og tv2 stiger han ut i lyset og finner der håp for framtiden. Den delen av historien er nesten litt vakker midt i alt det vonde, sier han som har sendt inn tipset til oss i Tro & Medier. 

Vi heier frem serier og program som bringer sannheten frem i lyset. Takk for et godt og viktig program, Janne Amble og Kadafi Zaman.  

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$