Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til NRK og Kristiansand Frikirke

av | 25. nov, 2020 | Ukas ros

Ukas ros går til NRK og Kristiansand Frikirke

av nov 25, 2020

Denne uka ønsker Tro & Medier å gi Ukas ros til NRK og Kristiansand Frikirke for en gudstjeneste som gjorde inntrykk hos flere. Gudstjenestene betyr mye for mange lyttere, kanskje ekstra mye i koronatiden. Derfor er det godt når de også velger å sende en gudstjeneste som har hele familien som målgruppe. Dette vil vi gjerne ha mer av! 

Tro formidlet i mediene er, og har alltid vært viktig. I denne tiden, når fysisk fellesskap på gudstjeneste er begrenset eller fraværende, så er det kanskje enda viktigere. Derfor fortjener NRK og Kristiansand frikirke ros for å ha tilrettelagt og sendt en familiegudstjeneste som nådde helt hjem til folks stuer og hjem, igjennom radioen. 

«Stor takk til NRK 1 for kjempefin familiegudsteneste som me fekk kl. 11. i dag. Det er så fint at de gir oss dette tilbodet i desse koronatider😊.  Spesielt takk til Kristiansand Frikirke. Flott song av barnekoret Jubilo og meget god tale + møteleiing», skriver en lytter. 

«Hele gudstjenesten var fin. Og prekenen om «Lekkasje  badet» var flott», skriver en annen lytter. 

Det er mange som setter pris på gudstjenestene NRK sender på radio, spesielt nå i koronatider. Derfor er det flott når kanaler velger å sende en gudstjeneste som har hele familien som målgruppe og som ytrer både fellesskapet og det gode budskap. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$