Gratis e-hefte med andakter og refleksjons/samtalespørsmål: Fem tekster fra Drikk – andakter i en hverdag full av skjermer

Gratis nedlastning

Ukas ros går til Partolken

av | 18. mai, 2022 | Ukas ros

Ukas ros går til damen som kaller seg Partolken: Maria Mork. Hun får rosen for sin tilstedeværelse i sosiale medier med budskapet om at det er håp for ektepar som strever.  

“Partolken hjelper par til å forstå hverandre bedre og frigjøre potensialet i å være forskjellig” står det på Facebookprofilen til Partolken – Alt er mulig. Dette er en utrolig flott tilnærming som det virkelig er behov for i dagens samfunn. Derfor vil vi i Tro & Medier gi henne Ukas ros.  

Besøk Partolken på Facebook her. 

Mork setter ord på hvordan mange ektepar har det, og gir konkrete tips til par som ikke har det så bra akkurat nå, slik som i hennes innlegg om 17. Mai.  

Se videoen om 17. Mai her.  

Der andre medier ofte har artikler og overskrifter som gir deg “lov” til å gå fra partneren din dersom ting ikke er optimalt, gir Partolken håp om en ny start og verktøy til å få det bedre sammen. Slik som i dette innlegget:  

“«Hvis noen behandler deg dårlig, gå!» Er det bare jeg som reagerer på denne tilsynelatende allmenne holdningen vi har til å skulle skrelle unna og snu ryggen til mennesker som behandler oss dårlig? Jeg blir rett og slet lei meg av alle disse postene som glemmer det å være et medmenneske. Tenk om det dreier seg om misforståelser, usikkerhet eller ulike språk?” skriver Maria Mork, eller Partolken.  

Få med deg resten i videoen om å “bare gå” her.   

 

LES OGSÅ: Tidligere mottakere av Ukas ros.

LES OGSÅ: Mediekommentaren fra Tro & Medier.

SE OGSÅ: Serien Oppstandelsen med Thor Haavik. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.
Bli fastgiver eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

[gi_en_gave_iframe]
#

Siste innlegg

$
Kjære unge jente

Kjære unge jente

Jeg vil gjerne dele noen tanker med deg som jeg tror opptar deg, og som jeg er overbevist om at du trenger å bli minnet på i den tiden vi lever i. 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Den offentlige samtale + kristne = ? 

Å «stikke hodet fram» kommer selvsagt med en pris – men hver gang en gjør det, innser en at mange flere deler meningene, men ikke nødvendigvis motet til å si det selv.

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Hvorfor er de så sinte på Danby? 

Er du en av dem som nettopp har begynt å se på «Spillet» på TV2, eller har planer om å se programmet? Da vil denne teksten inneholde noen avsløringer fra starten av serien. Sånn, da er du advart. 

Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

#
$