Ukas ros går til Søgne Misjonskirke

av | 12. jan, 2021 | Ukas ros

Ukas ros går til Søgne Misjonskirke

av jan 12, 2021

Året 2020 ble tiden for å tenke nytt. Etter at viruset for alvor slo inn i Norge i mars ble kirker stengt ned og sosial distanse satte kirkefellesskap på prøve. Denne ukas ros går til Søgne Misjonskirke for en utmerket innsats i å nå kirka si og for å danne et unikt digitalt fellesskap. 

Søgne Misjonskirke delte på sin Facebook-side allerede 15 mars en video der hovedpastor Oddvin Larsen oppmuntret til å ha kirke hjemme, be om at viruset skal overvinnes og til å benytte tiden hjemme til å komme tettere på Gud. Menighetens tilhengere likte og kommenterte. Mange takket for gode ord og oppmuntret til å benytte seg av nett og Facebook, og en kommenterte: «Dette var fint. Vi kan gjerne ha flere taler her før neste søndag synes jeg». 

Og flere taler på Facebook viste det seg å bli. Hver eneste dag siden 15 mars har de delt en kort eller lang video-snutt på sin Facebook-side der folk i ulike aldre og livssituasjoner deler. Noen synger en sang, andre forteller et vitnesbyrd eller leser en bibeltekst. Spennet i alder, livsfaser og erfaringer er stort og det styrker fellesskapstanken. 

–    Det er så herlig å se folk i alle aldre, kanskje særlig alle tenåringene, som deler om liv og tro til oppmuntring, sier Ingunn Mercer i Tro & Medier. 

Det er over 300 videoer på deres Facebook-side fordelt over nesten 10 måneder. Dette synes vi er fantastisk.  

      Å gjøre kirke det siste året har vært utfordrende, men å se fellesskap bli skapt på denne måten er skikkelig imponerende og inspirerende. De har ikke bare vist pastorer og ledere i sine videoer, men de har også inkludert og utfordret både unge og gamle til å dele fra sine liv, sier Jenny Bruvik i Tro & Medier. 

Sammen gjør vi Jesus synlig i mediene.

Bli Mediepartner eller støtt oss gjerne med en gave. Vipps 55256 eller kontonummer 3000.14.66824.

#

Siste innlegg

$
Jeg tror Gud gråter og er sint!

Jeg tror Gud gråter og er sint!

«Finnes det gutter som ikke er avhengig av porno?», spurte en ung kvinne oss en dag da hun delte om sine erfaringer med gutter i Norge i dag.

Kompani Lauritzen foreldretips 

Kompani Lauritzen foreldretips 

Har vi foreldre, og kanskje spesielt oss mødre, vegring for å tåle ubehag i møte med barneoppdragelse? Og hva kan vi lære av Kompani Lauritzen? 

Kristenretten

Kristenretten

Nå er «Hendelsen som forandret Norge» lansert! Dette er en ny underholdende og opplysende miniserie med Farmen-presten, Thor Haavik!

#
$